[]

macbook el yakiyor

fiyatı değil kendisi arkadaşlar, havaların iyice ısınmasıyla birlikte bilgisayarım daha da ısınmaya başladı, çoğunlukla akademik işler için kullanıyorum, fanlı soğutucular ve fansız alüminyum padler var, bir de ekstra klavye bağlayabilirim ama bunun klavyesine de çok alıştım. benzer durumdaki arkadaşlar nasıl çözüm bulduklarını anlatırlarsa çok memnun olurum.

sıcaklık göstergeleri ekteki fotoğrafta, yalnız bunlar bilgisayarın en hafif halindeki değerler.


 
çözüm olarak asus aldım ben, ilk defa pcyi soğutan fan sistemi ile tanıştım.. cidden 3-5 dk gibi bir sürede alimünyum kasayı ideale çekiyor.


  • kapti  (05.07.17 13:13:33) 
garantisi yoksa içini aç süpürgeyle veya kuru basınçlı havayla temizle. youtubede videoları vardır modeline göre. garantisi varsa servise gönder temizlesinler.


  • mr.goodcat  (05.07.17 13:34:01) 
@jihat
Şarjdayken benimki daha da ısınıyor

@kapti
Bilgisayarımı ısınma sıkıntısını saymazsam seviyorum o yüzden değiştirmek istemiyorum.
  • tiny toon  (05.07.17 14:03:23) 
ya şarj ederken o uc aşırılar aşırısı ısınıyor mu? baya el yakcak gibi benmki aşırı ısınıyor. aldığımdan beri ısınıyor. apple store'a götürdüm normal dediler. nasıl normal anlamadım.


  • fosforlu cevriye  (05.07.17 14:22:56) 
@fosforlu cevriye

Aynen benimkinde de aşırı ısınıyor o uç.
  • tiny toon  (05.07.17 14:33:14) 
macbooklar metal kasa olduğu için bilgisayarın gövdesi de bir nevi soğutucu görevi görüyor. O açıdan ısınması normal. plastik bir bilgisayar kadar soğuk olmasını beklemeyin.


  • chavezding  (05.07.17 14:46:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.