[]

Evlilikte fantazi konusmaları seyri

Merak ettigim sacma bir sey var. Evlilikte veya cok cok uzun iliskilerde atıyorum 20 senelik durumlarda. Iki tarafta saglıklıysa ve uyumluysa baya cinsellik dönüyor malumunuz. Bu tip iliskilerde aksiyon sırasinda söylenen sözlerde degişiyor mudur zamanla? Atıyorum ilk baslarda "harikasin" ,"devam et", "ohh" vb laflar yerini daha ilginc seylere bırakıyor mudur? Biriyle 200 kere filan sevisince biraz level atlamak gerekir sanırım.Hep aynü kelimeler filan, sıkıcı olur. Hem de renk gelir. Verdigim örneklere gülmeyin bu arada onlar temsilidir.Daha baska seylerde yazılır da site müsait degil:)

Edit:Uzun bir iliskim hic olmadi,kıyas yapamıyorum pek.


 
100 kisilik bir koyde yasiyorsan ve etrafinda cekici kadin ya da erkek gormuyorsan, teknoloji yoksa ornegin gecmis zamanlarda insanlar daha sik seks yapiyorlarmis. (Hatta milleniallar yani bizim nesil neden daha az seks yapiyor diye haberler vardi.) Bu durumda gozun surekli disarida olamayacagindan seks yaptigin kisiyi surekli arzulayacagini dusunuyorum cunku seks ile esini bagdastiracaksin. Aklinda ne zaman seks gelse esini dusuneceksin ve seks heyecanini kaybetmeyecek. Porno nedir bilmediginden en klasik yontemlerle seks yapacaksin ornegin deri fantezinin olma olasiligi dusecek.


  • Traveller  (05.07.17 06:56:29) 
tamamen iki kişinin kafa yapisina ve cinsellikten ne anladiklarina bagli bu.
benim gordugum kadariyla, kadinlar, ilk baslarda daha çekingen oluyorlar ama zaman geçtikçe ve partnerini tanidikca, konusmalarin seyri de değişebiliyor. ya da bana oyleleri denk gelmiş olabilir.

  • for the record  (05.07.17 08:58:31) 
Hayat yoldaşımla yaptığım her seks ilk günkü gibidir.

20 yıl geçse, "20 yıldır seninle sevişmekten çok zevk alıyorum" derim.

Mesele o insanı bulmakta, bulunca kaybetmemekte.
  • yirmisantim  (05.07.17 09:38:55) 
Tarafların talepleri ve beklentileri doğrultusunda elbette ki ilişkinin şekli de, içeriği de, o esnada söylenen sözler de zamanla değişebilir. Tamamen partnerlerin arasındaki iletişime bağlı yani.


  • fragile lady  (05.07.17 10:31:17) 
Harikasın yerine fevkalade, devam et yerine idame ettirin lütfen, ohhh yerine hell yeah! olabilir.
Sonuncusu biraz belirsiz tabi.

  • clones  (05.07.17 11:20:10) 
200'den kat kat daha fazla kez seviştiğim ilişkim oldu. Sevişme ortamı, pozisyonları veya türleri dışında konuşmada çok şey değişmedi. Gerek duymadık. Sevişirken konuşmayı hiç sevmem. Çok sakil ve iştah kaçırıcı buluyorum.

Ortamlar değişiyo, ev arkadaşlarının gelme ihtimali olduğu halde antredeki kanepenin üstünde,gece şehir manzaralı terasta, yazın ziyaret ettiğiniz onun mezun olduğu lisedeki sınıfta vs değişik yerlerde sevişiyosun.

Türlerde de facial abuse, anal, cif, aşırı sert işler falan yapmaya başlıyosun.

Sevişirken konuşan insanların muhabbetleri illa ki değişir tabii. Başlarda "domal, ne güzel bi götün var" diyen adam zamanla "istiyo musun amua goduğum" gibi şeyler söylüyodur heralde. Bkz: şahin k filmleri.
  • zirrealist  (05.07.17 15:07:25) 
Ben ihtiraslı bir erkeğim.

Her zaman ve her yerde bu duygu mevcut bende yani.

Kişiye bağlı bir şey.
  • MaNOfTheYear  (05.07.17 15:25:25) 
ben de uzun ilişkiden örnek vereceğim.

sözlerin değişmesinden ziyade, taraflar birbirlerini çok benimsemiş ve çok iç içe olduklarında, bütün bariyerler kalkıyor.
bu da uzun süreli ilişkilerde olan bir şey.
ne kadar seversen sev, 1-2 yıl için geçerli değil söylediğim.
yani artık "evli gibi olma hali" 3-4 yıldan sonra geliyor.

"acaba şöyle düşünür mü? acaba öyle mi olur? böylesini mi beğenir?" falan gibi şeylere kafa yormuyorsun.
dolayısıyla da biraz sertleşiyor durumlar.

her zaman dediğim gibi, biriyle o kadar çok sevişince sıkıcı gelmiyor, aksine daha çok bağlanıyorsun, daha çok keşfediyorsun.
yani aslında tam potansiyel o zaman çıkıyor ortaya.

zirrealist+1 diyorum kısmen.
  • blatta hiberna  (05.07.17 21:39:01 ~ 21:45:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.