[]

polise mukavemet/hakaret/tehdit

hakkimda basliktaki gerekcelerle davaci olan dort adet aynasiz mevcut. (lanet olasi federaller) %1 de olsa kodesi boylama ihtimalim var mi? en iyi/en kotu ihtimaller neler?

p.s: sicilim temiz.


 
zamanında (10 yıl önce) komşumuz bu üçlüden 1 yıl hapse girmişti.

hapis cezası verilse bile para cezasına çevrilebilir.
  • alkolsuz icecek  (05.07.17 05:23:47) 
Para cezasıyla kurtulursunuz gibi duruyor.


  • neysene  (05.07.17 05:26:06) 
O dört adet aynasız aynı anda şikayetçi olmuştur muhtemelen ve tanık falan yoktur. Delil olmadığı için de mahkeme beraat verir. Üstüne bir de bir iki tanık bulun olayı anlatsınlar olsun bitsin. Bir yakınım bu şekilde beraat etti duruşmalara bile gitmedi.


  • bayc  (05.07.17 05:37:33) 
@bayc insanları yalan yanlış şeylere yönlendirmeyin. anlaşılması halinde yalancı tanıklık da ayrıca suçtur. bir sanığın hiç ifade vermeden beraat etmesi gibi bir şey söz konusu da değil.


@ateistanbul arkadaşım iddianameyi ve olayın gelişimini bilmeden yorum yapmak zor. bu suçlamaların üçünün de cezasının alt sınırına bir bakmanı öncelikle tavsiye ediyorum. görevli memura hakaret de ayrıca artırıcı bir sebep. dosyada muhtemelen polislerin tuttuğu bir tutanak vardır. sicilin yoksa cezanın beş yıl süreyle ertelenmesi kuvvetle muhtemel. bir avukat tutmanı, maddi durumun yeterli değilse barodan talep etmeni tavsiye ederim.
  • gone with the sin  (05.07.17 09:46:57) 
şu atmosferde polise mukavemet ahlaki bir görevdir.


  • danton  (05.07.17 10:49:35) 
alkolsuz icecek, komsunuzun sicili pis miydi?

gone with the sin, avukat bir arkadasimdan hukuki destek aliyorum; ancak yine de farkli gorusleri merak ettim. oz izlemeye baslayayim duruma gore, adaptasyon icin.

yelmiyiz, iyi guldum; teveccuhun ^^

danton, "en kalbi duygularimla" selamliyorum hocam.
  • ateistanbul  (05.07.17 11:06:03) 
Aynasiz ne olum amerikada mi yasiyorsun. Hapis czasi cikar. Kamu gorevlisini tehdit ediyorsun.


  • boran79  (05.07.17 11:21:05) 
cezaevine girmen mucize olur.

muhtemelen beraat alırsın ama olur da hakim ceza verecek olursa hagb veya en son ihtimal para cezası alırsın.
  • ada meltemi  (05.07.17 13:55:29) 
@gone with the sin. Ben ifade vermedi dedim mi? Hani nerede? Duruşmaya girmedi. Ben yalancı tanıklık yapın dedim mi? Hani nerede olayı anlatsınlar dedim arkadaşın suçsuz olduğunu varsayarak. Okuman yazman yok heralde. Avukatım. Bunu belirtmeden insanların anlayacağı dilden konuşmaya çalışıyorum ama iyilik yaramıyor demek ki. Okumayı öğrenmen dileğiyle kolay gelsin sana.


  • bayc  (05.07.17 14:55:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.