[]

Apple TV Olaylarını Doğru mu Anlıyorum?

Merhaba,

Şimdi evde smart tv yok, zamanında tv alırken bunları öngöremediğim için "amaaaan televizyonda internete mi girerim, bu kadarı da manyaklık" demiştim, tabii şimdi dizi vs seyretmek için bilgisayarı televizyona bağlıyorum. Netflix'tir, Blutv'dir, ki Blutv de annemler yerli dizilerini de seyrediyorlar.

Yeni bir smart tv'ye para vermek yerine Apple TV alsam aynı amaca hizmet eder mi? Ya da daha uygun fiyatlı başka çözüm önerileriniz var mı? Bilgisayarı tv'ye bağlamak her seferinde ve hatta annemin de dizilerini seyretmek için bilgisayarda benim işimin bitmesini beklemesi falan kısmını aşsak... Kötü bir fikir mi? Fiyatı da az değil, 750 TL imiş...

 
daha uyguna tv box'lar var, çok çeşit. 300-400 liralara android 7.1, 3gb ram'li 4k oynatacak güçtekileri alabilirsin; günümüzün üst seviye telefonları gibi düşün. android olduğu için telefona yükleyebileceğin her uygulama bunda da var, media player, netflix, youtube hatta tarayıcıdan dizi film siteleri.


  • Bruce  (04.07.17 23:11:15) 
Model öneriniz var mı peki? Android tv box diye aratıp çıkanlara bakıyorum da şimdi...

www.hepsiburada.com

Mesela bu nasıl?
  • bi mekan  (04.07.17 23:17:33 ~ 23:19:29) 
intel compute stick var veya lenovo 300 lü bi model vardı. Stick pc diye geçiyor. Hdmi den bağlanıp tcyi normal bilgisayara dönüştürüyor. Onlar da gğzel bir alternatif

Android boxlar orjinal değilse apple tv kadar kullanışlı olmayabiliyor. İyi bir ürün almalı
  • efruz  (04.07.17 23:22:56) 
Daha once birkac tane box ve stick kullandim. Tv'm smart olmasina ragmen su an apple tv kullaniyorum ve cok memnunum. Cok responsive, guzel oyunlar var gerekince telefonu bilgisayari aninda yansitabiliyorsun, cesit cesit app'i var. tavsiye ederim.


  • twelfth  (05.07.17 07:56:41) 
@bi mekan
üstat attığınız linkteki ürün çok iyi. alınabilecek en iyi ve stabil android box'lardan. Ama çinden alın daha ucuza gelir.

  • chaoslord  (05.07.17 09:39:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.