[]

DSG Şanzıman

Merhaba yolların usta şöförleri, bilimeyen ara yolların fatihleri, sanayi sitelerinin, tamirhane köşelerinin müdavimleri ve parıltılı oto showroomların aranan yüzleri. 5-6 sene öncesinin DSG sorunları hepimizin kulaklarının aşina olduğu birşeydi. Son zamanlarda sanki pek duymuyorum yada belki de alıştık.

Ne oldu son tahlilde bu şanzıman sorunsuz hale getirildi mi ? DSG li Fabialar bana göz kırpıyor ama ben güzel bir kızın ağına düşürmeye çalıştığı masum delikanlı gibi gözlerimi kaçırıyor adeta kendimi CVT şanzımanlı bir asya dilberine saklıyorum.

Düzeldi mi ?

 
Tam sayılmaz. Hava ısınınca ya da çok dur kalklaa şanzıman ısınınca kararsızlaşmaya başlıyor.


  • heritage  (04.07.17 20:15:46) 
Kararsız kurarsız çok da şey değil yani. Kavrama cortladı elinde kaldı 2 de titredi hop 5000-10000 masraf işleri bittiyse oda birşeydir.


  • fyodor dostoyevski  (04.07.17 20:24:09) 
  • Lim5  (04.07.17 20:25:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.