[]

Benim yurtdisi planlari yatti mi?

Bir kac dersim ve arti tezim kaldi.Aralık sonu mezun olucam kısmetse. 2018 icin baya plan yapmistim,calışmaya baslamadan önce yurtdisi ve yurtiicinde bir cok tatil yapmak istiyorum. Ama duyuruda filan da görüyorum.Mezun durumunda, issiz olan bir kisiye gezi amacli olsa da vize verilmiyormus.Bu dogru mu? Avrupa icin konusuyorum.Almanyadan basvursam davetiye de yollayabilir arkadaslarım.Hesabimda da 10-15 bin tl olsa yine de vermezler mi vize bana? Hadi diyelim vermediler, turla da mı gidemem parasini verip?




 
Mobile edit gelsin: Hesaptaki para orası icin bir sey degil farkindayim.Bir ihtimal 20-25' e cikartabiliriz parayi gostermelik olarak.


  • maria puder  (04.07.17 18:52:36) 
amerika ve ingiltere vizesinde söyledigin gibi sorun oluyor ama şengen vizesinde öyle bir sorun duymadim. bir acenta araciligi ile basvurursan vize cikar büyük ihtimalle.


  • eriksatie  (04.07.17 18:54:55) 
Bu söylediğini dilekçe olarak ekleyebilrsin, yeni mezun oldum ve çalışmadan önce gezmek istiyorum ülkenizi diye. Yine de uzun vize beklemezdim ben olsam.


  • whoosie  (04.07.17 18:55:42) 
hazir öğrenciyken bence bir vize almaya calisin. ama vizeyi normal pasaport ile alin. sonra da bir giriş cikis yapin. sonrasinda vize almaniz daha kolay olun.


  • for the record  (04.07.17 18:56:56) 
OO iyimis ya.Ogrenci iken schengeni bende dusundum.Denemeye calisirim.Ingiltere bi ihtimal ama amerika filan hic dusunmuyorum.Avrupa odakli olucak daha cok. Olur da ret yersem babamin sirkette beni calisiyor gostermesini rica edicem.


  • maria puder  (04.07.17 18:59:33) 
Baban sponsor olur gidersin, ama davetiye isteme işsizken reddedilir yüksek ihtimal, iş yok okul yok kalacak yer ve tanıdık var potansiyel kaçaksın o durumda. Fake bir event ayarlamak iyi olabilir şuna gidip döncem ya valla bak demek için.


  • kullanıcıadımbuolsun  (05.07.17 02:56:13) 
Ha bi de iki ay önceden başvuru yapabiliyorsun öğrenciyken yapıver işte aynen.


  • kullanıcıadımbuolsun  (05.07.17 02:56:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.