[]

Avm de alaturka tuvalet yok!!!!!!!!

Çok afedersiniz nereye mıçacağım? Popomuno klozetlere değdirmek istemiyorum ıyyyy.




 
önce www.youtube.com

avmdeki her tuvaleti kontrol ettiniz mi? danışmadakilere sorun etmediyseniz. etrafta belediye tuvaleti veya camii varsa şansınızı deneyin.
  • evde liyakat kalmamis  (04.07.17 11:23:37) 
tuvaletteki çöp kovasını kullan kardeş.
ya da klozete tüne, zalımlar gibi.

  • seyduna6687  (04.07.17 11:23:41) 
klozet kapağına örtülen kağıtlardan vardır. olmadı tuvalet kağıdıyla kaplayın. nereye sıçacağınızı ekşiduyuruya sormanız güzel bir fikir. biz hep kimselerin nereye sıçmaları gerektiğiyle ilgili öneriler veriyoruz. geçen birini turşu kavanozuna sıçırttım ben. bi arkadaş var çalışan vantilatörün üstüne sıçırttı ortalık varya nası bok..


  • Tears of Devil  (04.07.17 11:23:54 ~ 11:24:04) 
klozet kapağını tuvalet kağıtlarıyla kapla. yapamıyorsan da evinden çıkma bir daha.


  • fragile lady  (04.07.17 11:28:11) 
Herkese teşekkürler arkadaşlar.

Çok büyük bir rezillik. Şehrin ve bölgenin en büyük avm si unvanına sahip bu avm'ye alaturka wc koymamışlar.
Neyse ki son çare cinemaximum'a koştum. personele durumu bildirdim. Alaturkaları varmış. Can havliyle wc'ye koştum.

Wc'den bildiriyorum. Alaturka candır <3
  • apolitikherif  (04.07.17 11:36:48) 
Popoyu klozete degdirmiyoruz ki zaten? Klozet kagidi, o yoksa tuvalet kagidini seriyoruz komple klozete ve guzelce oturuyuoruz. Hicbir AVM'de gormedim ben alaturka zaten. Nadirdir.


  • stavro  (04.07.17 11:37:38 ~ 11:38:32) 
AVM'de markete git. Bir top kagit havlu al. 8 9 kat yapip oturacagin yere ser. Evet insanlar igrenc. Bunu deyince kiziyorlar ama Bati'da boyle davranislar nadiren var.


  • Traveller  (04.07.17 12:22:31) 
alafranga tuvalette alaturka yapamayan yeteneksizdir :) azıcık squat başka bir şey değil.


  • murder of neon  (04.07.17 13:41:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.