[]

Evlilik cüzdanı isteyen otel

1-neden ister? Fuhuş olayı olmasın diye mi?
2-böyle bir otelde ben kız arkadaşımın odasına çıksam ne olur? Atılır mıyız?



 
Herhalde sadece islami oteller falan ister kalmadı diye biliyorum artık.


  • gozu acik sevisen yahudi  (04.07.17 10:51:48) 
muhafazakar bir yobazdır, o yüzden ister.
gitmeyin böyle otellere. bu yüzden gitmediğinizi de belirtin onlara hatta.

  • fragile lady  (04.07.17 10:53:12 ~ 10:53:22) 
böyle oteller ancak anadoluda falan kaldı. onun dışında zaten kimsenin odasına çıkmanıza müsade etmelzer,, ancak kimliğinizi verir ikinci kişi olarak kayıt yaptırıp ikinci kişi ücretini öderseniz çıkarsınız konaklayan birinin odasına. ha ikiniz de otelde ayrı ayrı odalar tutup sonra birbirinizin odasına geçerseniz buna kimse karışamaz.


  • nevrochaotica  (04.07.17 10:53:58) 
Bence öyle bir otelde kalma. Ahlak bekçiliği yaptıklarıyla kalsınlar.


  • lcha  (04.07.17 10:57:03) 
böyle bir otelde kalmadım fakat otellerde odaya kimin girip kimin çıktığına karışamazlar. hatta 1. sınıf denilen otellerde (hilton, sheraton vs) nereye gidiyorsun diye sorulmaz bile, sadece oda numarasını bilmiyorsan onu sorarsın resepsiyona o kadar.


  • re noreno  (04.07.17 11:01:45) 
turizm bakanlığına bağlı 3 yıldız ve üstü oteller kanunen isteyemez. istiyorsa tipi beğenmemiştir, bahane yaratmaya çalışıyordur.

belediyeye bağlı otellerde istenebilir, kanunidir.

edit: oteller kanunen kimlerin kaldığını her gece konaklama listesi ile bildirmek zorundadır. bununda çeşitli sebepleri vardır, reşit olmayıp kaçanlar, intihar notu bırakıp ortadan kaybolanlar, asker kaçakları, kanun kaçakları v.b. eskiden biz çarşaf çarşaf kağıt halinde verirdik jandarmaya ben otelciyken. sonra entegre bir sistem kuruldu, emniyete otomatik gidiyordu bilgiler en son. çalıştığım otelde intihar vakası olmuştu örneğin.

ha buyük otellerde kalabalık arasında sormayabilirler, fark etmeyebilirler. sorunsuz girip çıkmışsınızdır. ama bu yasal veya kurallara uygun olduğu anlamına gelmez. güvenlik fark ederse hem ücret tahsil etme hemde evet sizi otelden çıkarma ve hatta polis çağırma yetkisine sahiptir. otel ne bilsin sizin neden odaya kaçak girdiğinizi? ya taciz için girdiyseniz? ya amacınız takip ettiğinizi kişiye soygun gerçekleştirmekse?
  • Phoebe  (04.07.17 11:37:56 ~ 11:43:55) 
adi fuhus yuvasina cikmasin diye +1. ozellikle kucuk yerlerde bu tip seyler Cabuk duyuluyor. o otele de artik kimse gitmiyor. otel sahibi de kim kimin gercekten sevgilisi, kim kiralik bilemedigi icin Boyle davraniyor.


  • fayfim  (04.07.17 12:32:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.