[]

Kasım'da Askerliğine Başlamış Olanlar Bir Bakabilir mi?

Kasım'da silah altına girmeyi düşünüyorum. Kısa dönem. Bu dönemde birliğine katılan arkadaşlar ne düşünüyor, tam kış ortası olacak biraz çekiniyorum, Şubat'a mı bıraksam diyorum ne dersiniz arkadaşlar?




 
Döndüğünüzde işiniz gücünüz hazır olacaksa bekletmenin pek anlamı yok.

Ben gitmedim fakat Kasım'da askere gitmiş her arkadaşım günlerin kısa olmasından dolayı daha çabuk geçtiğini söylediler. Bu görüş hem sürünerek hem de keyif yaparak yapan tüm arkadaşlarımda ortak görüş idi. Şubat'ın da arada kaynaması hoş duruyor.

Bana da mantıklı geldi ama birkaç farklı görüşü değerlendirmek iyi olur.
  • desdenova34  (04.07.17 00:24:47) 
Kasımda git. Şubata bırak diyenleri kesinlikle dinleme. Şubata kalacak gibi olursan git kapılarında yalvar, kasımda git. Kasımda kısa dönem olarak gittim. Başka celpte gitmeyi istemezdim.


  • nawar  (04.07.17 00:29:46) 
Bence en iyi dönem. Günler kısa, havalar ısınmadan eve dönüyorsun.


  • harvey  (04.07.17 00:32:47) 
Kasımda askerlik yapmış birisi olarak kısmet diyorum :) Gideceğin yerle alakalı bir durum.Erzuruma giden bir arkadaşım o kadar soğukta günde 6 saat nöbet tutarak kısa dönemini geçirdi.Aam bugün olsa şubat'ta gitmeyi tercih ederdim ben.


  • josefen  (04.07.17 00:40:35) 
bi yere gidersin keşke kış gelseydim dersin, bir yere gidersin keşke yaz gelseydim dersin. onu da nereye gideceğin belli olmadan bilemezsin. madem gideceksin bu düşüneceğin son şey olsun.


  • soft  (04.07.17 00:43:02) 
Kasımda yaptım İzmir çıktı şansa. Bence kesin kışın git yağmur falan yağar kar yağar eğitim iptal olurdu bizde çünkü bir kişi hasta olunca 400 kişilik koğuş herkes hasta oluyor. Bademcik iltihabı yüzünden 300 kişi revire gitmek istemişti mesela. Ayrıca en kalabalık 4. Tertip olur iyi kötü arada kaynarsın öyle herşey nizami olmaz.


  • gozu acik sevisen yahudi  (04.07.17 00:43:47) 
askerlik yapılacak en sağlam dönemdir kasım, özellikle kısalar için.

bizim gibi bahtsızlar, 10 ay 22 gün yaptık ama olsun. acemiliği serin havada yapacaksın.
  • blue eyes white dragon  (04.07.17 00:53:50) 
Usta birliginin nereye cikacagina bagli. Antalya cikarsa yasadin, kars cikarsa ebeninkini tersten gordun demektir bu.


  • tosunpasa  (04.07.17 01:45:48) 
Nereye düştüğüne bağlı. Ağrı fln çıkarsa bisileri tuttun demektir. Yukarda bi arkadas yağmur kar vs yağınca eğitim iptal olur demiş ama sanırım bu gittiğin yerle alakali. Ben -25 kar kıyamette eğitim yaptigimi bilirim ama özetle kış iyidir yazın ter mer cekilmez


  • all girls dream  (04.07.17 01:49:38) 
Kasım'da gitmek mantıklı geldi. Grip aşısı da olurum gitmeden önce, yararlı olacaktır. Sağ olun tavsiyeler için. :)


  • oradaydik ve simdi buradayiz  (04.07.17 02:37:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.