[]

Sürat Kargo iyileşti mi?

Son zamanlarda bu kargo şirketine işi düşenlere soruyorum, durumda herhangi bir düzelme var mıydı?

İnternetten bir ürün alacağım, satıcı, aynı zamanda üreticisi ürünün. Sürat Kargo ile anlaşmaları varmış, başka şirketle gönderemiyor. Ürün mobilya olduğu için kargo ücretini ben karşılayayım desem astarı yüzünü geçecek. Adam tek satıcı doğal olarak ve ürünü de oldukça beğendim.

Ne dersiniz, kanser olma riskini göze alıp siparişi vereyim mi?

 
ben 1 ay önce kullandım kanser oldum kesinlikle tavsiye etmiyorum. aldığım ürün de mobilyaydı benim de.


  • sta  (03.07.17 23:00:29) 
Ben bizim şubeden çok memnunum.
Ne zaman sipariş versem en geç iki gün içinde elimde oluyor. Evde olmadığım zaman arıyorlar. Birkaç kere rica ettim, akşam dönüşte uğrayıp bıraktılar. O yüzden kargo firması seçme opsiyonu varsa direkt sürat kargo'yu işaretliyorum.

  • fraise  (03.07.17 23:04:49) 
Ben de hepsinin içinde en çok sürat kargodan memnunum.


  • goodz  (03.07.17 23:06:22) 
28 Haziran Çarşamba günü Afyon'dan Sürat Kargo'ya verilen koli, 1 Temmuz Cumartesi günü elime ulaştı. Sağlam bir koli olmasına rağmen geldiğinde üstünde ezikler/yırtılmalar vardı. İnternet sitelerine bakarsan teslim süresi 1 gün ama benim durumum da ortada.


  • 10032007  (03.07.17 23:06:55 ~ 23:07:20) 
Ben de yaklaşık 1 ay önce kullandım. Bence daha bile kötüye gitmiş. Çok bekledim ve uğraştım. Şube çok yakınında değilse tavsiye etmem.


  • skooma  (03.07.17 23:10:42) 
Teslim süresi bir gün?

Bana ortalama on beş günde geliyor, o da gelirse tabii. Hiç gelmeden gidenler de var. İşin kötüsü ilçenin şubesini kapatmışlar ama kargo kapatılan şubede görünüyor, diğer ilçedeki şubenin yerini bilmiyorum filan.
  • devilred  (03.07.17 23:11:20) 
bende 1 günden fazla hiç beklemedim sürat kargo için. Ankara Siteler şubesi gerçekten mükemmel çalışıyor sms sistemi falan da çok iyi.


  • gozu acik sevisen yahudi  (03.07.17 23:37:50) 
şubeden şubeye değişir tabii ki. kavacık'ta çok hızlılar mesela. kavacık'ta bi tek mng geç getiriyo. diğerleri siparişin ertesi gün teslim ediyo hep. yer önemli yani.


  • spirit crusher  (03.07.17 23:38:01) 
İhtiyacın olan ve başka yerde alternatifi olmayan bir şey ise deneyebilirsin. Teslimatta sıkıntı olması durumunda satıcıyla iletişime geçip kargocuları arayıp (varış şubesindekileri tabii) biraz dürtmesini sağlayabilirsen eline ulaşır bence.


  • skooma  (03.07.17 23:39:33) 
kargo firmalarını genellemek yanlış.
şube şube değerlendirmelisiniz,
hepsi farklı kişilere ait acente olduğu için
sürat kargo a şubesi çok iyidir b şubesi çok kötüdür
yurtiçinin a şubesi çok kötüdür b şubesi çok iyidir.
onu işleten acentenin iş anlayışına bağlı bir durum bu.
  • glore  (04.07.17 11:50:06) 
Teslim süresi 1 gün derken kendi örneğimdeki Afyon-İstanbul hattından bahsediyordum ben. i.hizliresim.com


  • 10032007  (04.07.17 12:34:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.