Giriş
(2)

Analog kablo tv yayınının sona ermesi bizi nasıl etkileyecek?

kace malek
Yayın kötü diye servis çağırdım, "Teledünya'yı kullanın analog birkaç güne kapatılacak" dediler.Evde sadece bir Teledünya kutusu var ama mutfaktaki tv analog ile çalışıyor. Analog yayın bitince evdeki her tv'ye ayrı kutu mu almak gerekecek?Dahili uydu alıcısı olan tv'ler var acaba dahili teledünya a
Yayın kötü diye servis çağırdım, "Teledünya'yı kullanın analog birkaç güne kapatılacak" dediler.

Evde sadece bir Teledünya kutusu var ama mutfaktaki tv analog ile çalışıyor. Analog yayın bitince evdeki her tv'ye ayrı kutu mu almak gerekecek?

Dahili uydu alıcısı olan tv'ler var acaba dahili teledünya alıcısı olan tv'ler var mı? Aynı şekilde dijital karasal yayını alan tv'ler var mı?
0
kace malek
(03.07.17)
dvb-c destekliyorsa tv alıcısı direk alır, bazı televizyonlarda var. yoksa evet kutu lazım. analog normalde 1 temmuz'da gidecekti de uzattılardı diye biliyordum belirsiz zamana.
0
passion rules the game
(03.07.17)
Teknik servis elemanı palavra sıkmış, meğerse analog yayını sonlandırılmasından vazgeçilmiş.
0
🌸kace malek
(03.07.17)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.