[]

Word Adres Mektup Birleştirme

Herkese İyi Günler;

Excel deki bir tabloyu kullanarak word de mektuplar hazırlıyorum herşey yolunda ve sorunsuz ancak excelde 13.642,26 olarak görülen veri word e 13642,266666689 olarak geliyor. gelen dosyayı biçimlendirmek için ne yapmak gerekir. yaklaşık 3000 adet mektup olduğundan elle düzeltmek çok zor.

şimdiden teşekkürler

 
yukarıyuvarla formülüne bir göz atın. 2 haneye yuvarlayacak ve öyle kullanacaksınız. Böylece düzgün görünür.


  • ozdek  (18.01.10 10:24:30) 
Emin olmamakla beraber, denetim masasındaki bölge ve dil seçenekleri aplikasyonunun sayılarla alakalı bir sekmesi var oradaki dalgalarla oynayarak bir şeylere ulaşman mümkün diye düşünüyorum.


  • UnholyRage  (18.01.10 10:24:32) 
denetim masasından herşey normal gözüküyor yani istediğim gibi yazmış sayıyı. Excelde number bin ayırıcı kullan ve ondalık iki hane göster seçili ancak worlde böyle bir ayar bulamadım


  • zengec  (18.01.10 10:27:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.