[]

ayedaş-elektrik-üzere alma

selam kiraladığım evin elektriğini üzerime alıcamda , tamam kira sözleşmesi,nufus cuzdanı fotokopisi de,

bide abone numarası diye bişeyvar, emlakcı netten sorgulatıp fatura eski kiracının borcu olmadığına dair bi çıktı alıp vermişdi, üzerinde eski kiracının adı olan bide abone no yazan bi şey,

şimdi bu abone no evinmi ,eski kiracınınmı , yani abone numarası ewe mi , kiracıyamı veriliyo , kısaca götürmem gereken numara bumu ?

Başka bişey götürmem lazımmı ?

ha bide bu öğleden sonra gidicem ne kadar sürerki bileniniz varmı ?

sonsuz teşekkürler sevgili seyşelliler

 
elektrik açıksa ve kullanıyorsanız hiç bulaşmayın. borcundan dolayı kapalı olabilir onu ödeyin açılır. üstünüze alırsanızz tonla dert. abonelik kapatılmamışsa sakın diyeyim.
gerçi cezası da var bunun ama uygulayan kim.

  • ozdek  (18.01.10 10:26:47) 
bir adet kira sözleşmesi. bir de sayaç numarası ile (sayacın üzerinde yazan bütün sayıları bir kağıda yazın mesela hangisi diye düşünmekten kurtulursunuz) 10 dakikada üzerinize alabilirsiniz.


  • oldboy  (18.01.10 17:49:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.