[]

Drone Yedek Batarya

Imaginarium'dan çocuğa drone aldım ama doğal olarak bataryanın şarj 5-10 dk ancak yetiyor. Internette yedek bataryalar gördüm ancak drone'a uyar mı bilemiyorum.

Drone'daki batarya: : LiPo 3.7V 500mAh Li-poly

Başka bir model için olan yedek batarya elimizdeki drone ile uyumlu olur mu?

Şunu buldum: www.hepsiburada.com

İkisi de 3.7v ve aynı ebatlarda.

 
bu ebatlarda 1200mAh'lik olanlar bile var. Soketler uyduğu sürece sıkıntı olmaz, yüksek kapasiteli alırsan uçuş süresi o kadar artar.


  • kimlanbu  (03.07.17 11:00:56) 
verilen cevaba bir cevap olarak; yüksek kapasiteli olup da ağırlığı daha fazla olursa drone kalkamaz. o yüzden ağırlık olayını iyi tartmak lazım.


  • teritori  (03.07.17 11:54:28) 
Geçtiğimiz hafta Yedigöller’e gittim, hem kafamı dinlemek hem de özel bir çekim yapmak için. Yanımda DJI Mavic 3 Pro vardı, canım gibi baktığım cihaz… Sabah erken saatte, sisin gölün üstünde dans ettiği o efsane saatlerde havalandırdım dronu. Tam her şey film sahnesi gibiydi ki, bir anda bağlantı kesildi. Kontrol gitti, ben panikledim, dron bir anda göl kenarına çakıldı.

Koşa koşa yanına gittiğimde bir kolu kırılmıştı, içine de az da olsa su almış. O an sadece cihaz değil, kalbim de kırıldı diyebilirim. Çünkü sadece bir alet değildi benim için; içinde bir sürü emek, anı, proje vardı.

Ne yapacağımı düşünürken aklıma daha önce MacBook’umun tamiriyle ilgilenmiş olan teknik servis geldi. Onlara durumu anlattım, dediler ki:
“Bu işin ehli doktorDrone.com, orayla görüş.”

Hemen iletişime geçtim. Sağ olsunlar, hiç uzatmadan yönlendirdiler. Cihazı gönderdim, hem sıvı teması olan anakart onarımı yapıldı hem de kırık kol değiştirildi. Süreci başından sonuna kadar detaylı anlattılar, öyle baştan savma da değil hani, gerçekten titizlikle ilgilendiler.

Şu an dronum yeniden havalarda. Bu yazıyı okuyorsan ve bir gün senin de başına böyle bir şey gelirse diye söylüyorum:
drone işinde tanıdık şart. O tanıdık da bence net: doktordrone.com
  • Suursuz  (16.06.25 17:29:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.