[]

Ali express

Burdan 1-1.5 dolara saat ve gozluk getirtip satiyorum e-ticaret sitelerinde. Ürünlere yeni seyler eklemek istiyorum.Gözlemlerime göre teknolojik seylere daha cok ragbet var.Ucux yollu neler getirtebilirkm aliexpressden?ufak powerbankler,koruyucu kiliflar aklima gelen. Incelediginiz baska ucuz urunlerde olur.




 
Kılıflar gider ama 1 dolarlık kılıflara 25 lira istiyorlar millet de enayi değil.

Quadcopter dedikleri ufak drone tipi şeyler olabilir. Küçük karlar ile gider yine.

Anahtarlık, ıvır zıvır şeyler ama gündemde olan film ve çizgi filmler ile alakalı güzel tasarımlar yine gider bence.

Bu konuda asıl problem, satan insanlar sadece kendileri getirebiliyor zannediyor. Alan adam sadece 30-60 gün beklemek istemiyor, bunun için biraz fazla vermeye razı ama karşı taraf da o biraza razı gelmiyor.
  • gozu acik sevisen yahudi  (03.07.17 01:18:22) 
@gozu acik

Haklisin herkes getirtebilir
Ben fazla kar koymuyorum.O yuzden cabuk gidiyor. Anahtarlik olabilir.
  • maria puder  (03.07.17 01:24:52) 
Kırılmaz cam tel için


  • powerpufgirl  (03.07.17 02:12:54) 
müstakbel kayınpedere güzellik olsun diye android box aradım. Aliexpress'de 50 dolar (180tl), gitti gidiyorda 350TL !

250tl deseler gene vereceğim beklememek için ama çok fahiş kar oranları var.

Kendi sektörümle alakalı bir kaç öneri yapayım. Hobi elektroniği yapan kişiler buck (düşüren) ve boost (yükselten) regülatörlere ihtiyaç duyuyorlar. aliexpress'te 0.5-1$, bizde 20-30TL !! Bunlardan getirip uygun fiyatlı olarak satarsan da kar getirir.
  • kimlanbu  (03.07.17 11:48:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.