[]

özel sağlık sigortası olayları

iyi pazarlar,

iş vesilesiyle allianz sağlık sigortasına sahibim, yüzümde çıkan bir kist var, yarın doktora gideceğim, nasıl oluyor bu öss'nın karşılama olayları? yani parayı ödüyorum sonra onlar mı bana ödüyor? şöyle bir özet geçseniz çok makbule geçer


 
hastaneye girince kayıt yaparken allianz la anlaşmanız varmı diye soracaksın. Ben anlaşmasız yerleri çok tercih etmiyorum o iş sıkıntılı oluyor bir kere paramı alamadım. Neyse varsa zaten seni ayrı bir kısımda kayıt ediyorlar. çıkışta en son ödeme noktasına gidiyorsun. Orda yapılan işlemleri sigorta şirketinin ekranında provizyon ediyorlar. ( bu nasıl bir ifade ya ? ). Sigorta şirketi onaylayınca sana sms gelecek ( bunu sadece allianz da gördüm ). sonra da sen kendi kısmını ödeyip çıkacaksın. Yada kapsamın nasılsa artık ödemeden de çıkabilisin.

Geçmiş olsun.
  • fyodor dostoyevski  (02.07.17 14:23:47) 
gideceğiniz hastaneye göre değişir. mesela amerikan acıbadem florence memorial a grubu hastane olarak geçiyor ve o hastanelerde sigortanızı kullanamayabilirsiniz. ya da kullanır parasını arkadan alırsınız ama sig şirketşnşn belirlediği yüzdesini alırsınız. siz ilk iş sig şirketini arayıp hangi hastsnelerde geçtiğini sorun, sig geçen hastaneye giderseniz gişe de sig olduğunuzu belirtiyorsunuz, cildiyeye gideceksiniz sanırım ve doktor çıkışınds gişe sig şirketinden provizyon alıp sizin ödemeniz gereken tutarı söyleyecek.

şu nokta var: sigortanız ayakta mı yatarak mı karşılıyor. ayakta yok ise bütün mssrafı siz karşılarsınız, ayakta var ise genelde % 80 sig % 20 siz ödersiniz.

1 sig şirketini arayın ve hangi hasta de geçerli ve ayakta tedavi kapsam içinde mi onu öğrenin
  • oscar  (02.07.17 14:26:13) 
Fyodor+1

Policenizin anlaşmalı networkune bakın. Anlaşmalı olmayan hastaneye giderseniz ücretlendirme farklı olur.
  • Bysb  (02.07.17 18:03:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.