[]

kedi tüy dökmesi

selamlar

cinsi mix sarman olan 9 aylık bir erkek kedim var. (kısırlaştırılmış)

tüyleri kısa olmasına rağmen yoğun şekilde tüy döktüğünü düşünüyorum. veteriner de biraz tüy döküyor dedi.

tımar edebileceğim bir eldiven aldım ve şu an için haftada bir izin verdiği sürece tüyleri toplamaya çalışıyorum.

royal canin sterilised kullandırıyorum.

acaba mamayı mı değiştirsem? hypoallergenic olan mamalar iyi geliyor demişti veteriner.

tımar/tarama işini daha sık mı yapmalı?

temsili: i47.tinypic.com

 
Taramayı her gün yapabilirsin. İzin vermiyorsa uyurken yapmanı öneririm tabi yavaş yavaş. Bir de mama için acana/orijien pahalı fakat tüy dökmelerini engelliyor.


  • cemallamec  (02.07.17 09:52:09) 
acana orijen mamaları kesinlikle veterinere sormadan alma. çok yüksek proteinli olduklarından böbrek ve cilt sorunlaeı yapıyorlar kedilerde. 2 arkadaşımın kedisi acana dan sonra böbrek sorunu yaşadı, geçen hafta duyuruya yazıldı acanadan sonrs böbrek sorunu yaşayan kedi diye.

benim kedim de çok tüy döküyor vereriner önerisi ile gimpat beauty paste macun aldık ve çok faydasını gördük ben de inanamadım. kıl köklerini besliyor ve kolay kopmalarını engelliyor, zaten kedi tüy dökülmeleri biras da vitamin eksikliğinden kaynaklanıyormuş. tavsiye ederim yani bu ürünü
  • oscar  (02.07.17 12:47:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.