[]

otomatik twit atacak site

google ile bakındım biraz ama tam aradığım gibi bir şey bulamadım.

benim istediğim şu:
diyelim ki 100 tane twit giricem listeye. bu listeden rastgele birini belirlediğim aralıkta twit olarak atacak hesabıma. günde bir ya da 6 saatte bir filan.

bulduklarım hep tek bir twiti belirli aralıkta atma ya da belirli tarihte atma falan yapıyor. şöyle listeden rastgele seçip atan bulamadım bir türlü.

nasıl yapılır fikri olan var mı?

 
İstediğin kriterlere en yakın program Tweetdeck.


  • angelus  (01.07.17 22:53:49) 
baktım şimdi de hiç aradığım gibi bir özellik yok ya da ben bulamadım. zamanlı twit var ama sadece 1 tane tarih belirliyoruz o kadar. günde bir ya da 6 saatte bir deme imkanı yok ayrıca asıl aradığım özellik olan liste verip oradan rastgele seçmesi gibi bir şey hiç yok. sadece bi tane twiti şu tarihte at diyebiliyoruz o kadar.


  • rotten head  (01.07.17 23:09:05) 
hootsuite'e bak.


  • efreet sultan  (01.07.17 23:17:50) 
Belirlediğin saatlerde belirlediğin kadar tweet atabiliyorsun ama gönderilecek tweet'in saatini tarihini sen belirliyorsun o saatlerde atıyor, programın kendisi listeden seçip göndermiyor, seçen bi program var mıdır çok emin değilim.


  • angelus  (01.07.17 23:19:36) 
programlama biliyorsan

github.com yanına da biraz scripting
  • celeron 300a  (02.07.17 00:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.