[]

araba sürenler: şimdiye kadar kaç kaza yaptınız?

uzun zamandır kaza yapmıyordum az önce arabanın birine yol veriyim derken yokuş yukarı geri geri yanaşırken sol tarafta inşaatın ıvır zıvırına vurdum. sol arka çamurluk gitti. belki arka tampon da komple değişmesi gerekir :( moralim bozuldu ya akşam akşam

istanbul keşmekeşi yüzünden hep bu tarz kazalar yapıyorum ya.


 
2 sene kısa mesafe kullandım. Garajdan çıkarken duvara sürmüştüm pek önemi yoktu. Birde otoparkta geri geri giderken arkama.gelen arabayı farketmedim ona vurdum onda da şansıma bir hasar meydana gelmedi. 3 senedir de trafiğe çıkıyorum. Hiç kaza yapmadım.


  • Depik  (01.07.17 20:30:57) 
tampon sensörlü arabalar bu iş için var eğer yoksa taktırabilirsin


  • baknedicem  (01.07.17 20:33:54) 
1.5

1'ini 9 sene önce karadenizin kötü bir yolunda yaptım. çok büyük bir kaza değildi fakat yine de hasar görmüştü araba.


diğer 0.5'lik kaza sayılmaz. izmirde çok sıkışık trafikte giderken sağa şerite geçmek isterken arabanın sağ tamponunu otobüs çizdi. çizikle kurtarmıştım.

allah herkesi daha büyüğünden korusun :)
  • false pretension  (01.07.17 20:38:13) 
7 senedir ehliyetim, 3 tane de kazam var. birinde ben kabahatliydim (otoparktan ana yola dikkatsizce çıkarken birine vurdum). diğerinde ogs gişesinden geri geri gelmeye çalışan biri beni görmedi ve çarptı. birinde de ara sokakta aniden biriyle karşılaştım, ben durdum ama adam duramayıp vurmuştu.

bunlar ilk iki senede oldu. sonrasında bir şey yok.
  • zgrydn  (01.07.17 20:40:20) 
1 kere. Sağdan gelen arabayı fark etmedim, çamurluğa çarptı 90 derece. Cana geleceğine mala gelsin önemli değil.


  • Lim5  (01.07.17 20:41:20) 
7 yıldır yaklaşık 100k km yaptım 1 kere kaldırıma sürttüm. şükür ciddi bi kaza yapmadım şimdiye kadar.


  • hoikam  (01.07.17 20:50:24) 
İlk kullanmaya başladığımda sevgilimin sürekli müdahale etmesi yüzünden düz yoldaki beton bariyerlere gömmüştüm frenle gazın yerini karıştırıp sjfjdkksls

Sonra sevgilimin yanında kullanmamayı öğrendim, o zamandan beri kaza yapmadım.
Totalde 1.
  • bir nick var benden iceri  (01.07.17 20:55:42) 
2 sefer:

1 hatalı şerit değiştirme ---> çamurluk gitti. (acemiyken)

1 hatalı viraj. ---> kapı değişti (tabii ki dikkatsizlik)
  • qazaqwsx  (01.07.17 20:56:19 ~ 21:00:13) 
7 senedir ehliyetim var. ehliyet almadan önce araba kullanmamıştım hiç.

ehliyet aldıktan 5 ay sonra 1 kaza yaptım %100 hatalıydım.

bu olaydan 2 sene sonra 1 kaza yaptım %100 hatasızdım.

7 yılda toplam km olarak 100.000 yapmışımdır.
  • burya  (01.07.17 21:19:33) 
6 senedir kullanıyorum 2 kaza var. Birinde ben arkadan çarptım diğerinde onlar bana arkadan çarptı. Yukarıdaki arkadaş gibi aynı.


  • bartman  (01.07.17 21:59:41) 
10 senedir ehliyetim var son 5 senedir arabam var istanbul ici cogunlukla 90 bin km civari yol yaptim. uc tane ufak tefek kazam var. birinde kar zamani fren mesafesi cok uzamisti fark etmedim duramadim baska bir arabaya carptim. benim hatam. digerinde suriyeli plakasiz bir arkadas geri geri gelirken bana carpip inmeden kacti. hatasizim. digerinde sagolsun bir adet servis soforu amca ben burdan gecemem deyip durmamis dikiz aynami almisti yanimdan gecerken. kacmaya calisti kovalayip onunu kesip ancak tutanak tutabildim. boyle sacma sapan. allah buyugunden korusun.


  • carabelli  (01.07.17 23:59:50) 
bir kere babamın arabası ile geri geri çıkarken direğe çarptım. arka tampon yamuldu.
kendi arabam ile iki kere öndeki arabaların sol arkasına kendi sağ önüm ile çarptım.

  • inheritance  (03.07.17 12:09:23) 
2.
İlki şirketin önünde mal bir servis şöförü sol arkadan çarptı.
İkincide de, tırın tekinin kör noktasına girdim. Yine aynı yerden sürttü tır. Bu da benim mallığımdı.
  • arnold schwarzeneger  (03.07.17 12:15:59) 
1. Ana yolda giderken tali yoldan birden yola fırlayan bir araca çarptım. hızım 50 filandı, hiç frene basamadım. benim araç pert oldu. karşı taraf 100 kusurlu bulundu, aracımın parasını aldım.
Tek ciddi kazam bu. kemer takmamış olsam boku yemiştim, 15 gün göğsüm ağrıdı kemerden.

2. Işıklarda beklerken, dalgın bir sürücü arka tamponuma çarptı içerde epey sarsıldım ama benim araçta herhangi birşey yoktu, yüksek olmanın avantajı. ama karşı tarafın panjur kırılmış ve ön kaput eğilmişti. benim araç land cruiser, onunki megane.
3. Ada etrafında dönerken, virajı dar alan bir kadın sürücü benim arka tamponuma sürttü, onun aracının boyası çıktı benim tampona, silince geçti.
4. ankarada hipodroma gelenler bilirler, at sahiplerinin jokeylerin giriş yaptığı kapının kenarında büyük taşlardan var içinde çiçek dikili, giriş yaparken arka tamponu sürttüm, köşesi yerinden çıktı, klipsler sağlamdı ama taşın sarı boyası çıktı, birazda kavladı. kavlayan yeri rötüşlayıp, kendim yerleştirdim tamponu yerine.

10 yıldır trafikteyim. hipodrom girişinde taşa sürtmem hariç bu kazaların hiçbirinde kusurlu değildim. Ayrıca hiç trafik cezası da yemedim hayatımda.
  • battal gemalmaz  (03.07.17 12:26:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.