[]

Bölgelere göre spor hareketleri?

Merhaba. Diyet ve sporda 4 haftamı doldurdum. Belli bir kondisyon kazandım artık yavaştan fitness yapayım diyorum ama yüklenir de hamlama yaşarsam spor yapmayı bırakırım diye korkuyorum.

Kollar, iç bacak ve karındaki sarkmaları toparlamak öncelik olarak, en basitinden zoruna hangi hareketleri yapabilirim? Sayıları yavaş yavaş artıracağım tabii. Biliyorum buranın sporcusu bol, bir yardım dostlar :)


 
Bölgelere göre çalışmak senin işin değil. Senin işin değil derken senin özelinde genel olarak konuşuyorum; bölgesel çalışma spesifik kriterleri yerine getiren insanların kullanabileceği bir araç, genel olarak kullanılmaz. Sen tüm vücut çalışmalarına/bileşik egzersizlere bak, oraya yoğunlaş. Onun dışında, 100 kilo (+-10) civarında ve kadınsan, uzun süredir bu kilolardaysan, karnın toparlanma ihtimali yok denecek kadar az, ne yaparsan yap o deri sarkar. Kas kütlesini artırmak diyetten yağı tamamen kesmemek biraz yardımcı olur ama umut verecek kadar değil.


  • angelus  (01.07.17 19:36:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.