[]

Sapıklık mı yokluk mu

Yine işsiz zamanlarımda yaptığım gibi eski mesajlarımı okudum kızlarla ne biçim konuşmuşum ya öyle yiğit özgür karikatürlerindeki deliler gibi. Ben de bunlar neden beni engelliyor diyorum yıllardır. internetten tanıştığımiz için mi öyle yapmışım bilmiyorum ama çekingen biriyim kendime güvenim yok ve yeteneksiz buluyorum kendimi. Bi de bunları okuyunca Kendime sinir oldum ya nasıl düzelirim. Ben düzgün konuştuğumu saniyodum. Üzerinden zaman geçtiği için nasıl bir ruh haliyle yazmışım bilemiyorum ama troll gibi laflar etmişim kızın biri ekran görüntüsünü koysa internete linç edilirmisim. Ne yapmam lazım?

gerçek hayatta görüp beğendiğim kızlarla tanışamiyorum tanışsam bile samimi olamıyorum internetten tanıştıklarimla da durum bu. Çevremde ne abi ne de yaşıtım bir kız var yol yordam gösterecek. Uzun zamandır sevgilim olmadığı için cinsel açlık çekiyorum aam yıllardır böyle davrandığım için sevgilim olmuyor belli ki.


 
Çare Nofap


  • kaledekiyalnizlik  (01.07.17 10:12:36) 
Peki bu nofapin tam olarak uygulanisi nasıl herkes farklı bişey söylüyor.


  • qazedcsrfvtyhngujmkol  (01.07.17 13:08:40) 
Kendin gibi olmadığın için olabilir belki. Asosyalsen asosyalsinir özgüvensizsen özgüvensiz. Karşındaki insana tersiymiş gibi aktarıp olmadığın biri gibi davrandığında zaten ilişkilerdeki samimiyet ve dürüstlük ortadan kalkıyor karşındaki kişi seni senin ona anlattığın biri gibi olmadığını anladığında 5 kat daha uzaklaşıyor.

Birazda taktik işi asosyalim demek var herkesi hayatıma almam belli başlı arkadaşlarım dışında diyip cool bir şekilde üstü kapalı halde sanki kendi terchinmiş gibi göstermek var.
Şimdi bu kız sana asosyal gözüyle bakmayacak kendi tercihi adamın istese olur diyecek. İnce bir çizgi yani anlayacağın.
  • powerpufgirl  (01.07.17 14:48:07) 
@powerpuff ikinci paragraftaki taktik de Kendini olmadığın biri gibi göstermek değil mi?

ayrıca duyuruya yorumum bu işin karakteristik bir şey olduğu. sapıklık kesin değil, yokluk belki bi nebze, saygılar.
  • fyodor fyodorovic  (01.07.17 15:12:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.