[]

Yarın napacaksınız ?

Havanın sıcağına nasıl direneceksiniz ?
Evde bütün gün klima dibinde mi yatacaksınız?

Bir fikir verin şu garibe de çöp olmasın güzelim cumartesiler, pazarlar.

 
Evde klima yok ama şahane esiyor. Yine de güneşlik/kalın perdeleri örtüyoruz ki ısının fazlası uzasın buradan.

He işte yarın evdeyim, odamı toplicam iş miş yapıcam. Bilmiyorum böyle bi değişikli.

Çöp olmayacak hafta sonu için klimalı evde tabu gibi takım oyunları tavsiye ederim. Kitap okumak film izlemek falan...
  • yaren  (01.07.17 01:35:40) 
Vantilatörün karşısında kitap okuyacağım.


  • voyager 1  (01.07.17 01:36:40) 
evde serinde malaklama fikri hiç fena durmuyor ama sıkılacağımı düşünüyorum, yaz gelsin de kendimi sokaklara atayım dediğim günler önümdeyken pineklemek kayıp gibi olacak. maçka parkına gidip kuçulara salça olabilirim, ağaçların bir nebze serinlik yaratacağını ummaktan başka çarem yok :(


  • Bruce  (01.07.17 01:40:00) 
denize, güneşte yanmadan girmeyi deneyeceğim.


  • nuhun gemisinde asure tarifi alan hayvan  (01.07.17 01:40:36) 
Denize giricem


  • aquarium  (01.07.17 01:40:58) 
sweet home sweet. bütün gün kitaplarla olacağım. evimiz doğal klima, bölgede antep yapısı diye anılan bir ev. konakta diyebiliriz ama nispeten daha küçük. bir de mağaramız var evde klimadan daha güzel. yakınsa buyrun gelin misafirimiz olun.

klimanız yoksa vantilatörün önüne 2 tane su veya kola şişesini buzlukta dondurup koyunuz müthiş serinlik.
  • odiyus  (01.07.17 02:02:09 ~ 02:03:06) 
Şu an bulunduğum yerden 7-8 derece daha sıcak bir yere gideceğim. En mantıklı hareket benimki kesinlikle!
Şaka bir yana fırsatım olsa evden çıkmazdım kesinlikle ama sıcağa boyun eğmek istemeyen sosyal insanlar için salonunda iyi bir havalandırma olduğuna emin olunan bir sinemaya gidip film izlemek en iyi fikir olabilir.

  • love my way  (01.07.17 03:18:46 ~ 03:19:23) 
klima olsa keske evde. cikmazdim :(


  • yons  (01.07.17 09:44:30) 
gym'de havuz, gölgede kafede oturup arkadaşla sohbet, akşamüstü sahil yürüyüşü, sabah ve gece klimalı ev, yolculuk sırasında klimalı araba.


  • twelfth  (01.07.17 10:38:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.