[]

Sıcaklar çok fena korunmak için neler yapıyorsunuz?

Taktikleri yazın herkes birbirinden sebeplensinler.




 
eski bir laptop soğutucusundan vantilatör yaptım ben, fayda etmez diyordum da beklediğimden iyi çıktı.


  • attirmayin makedonun kafasini  (01.07.17 00:37:13) 
Acik havaya cikmiyorum mumkun oldugunca.


  • stavro  (01.07.17 01:01:36) 
60 derece urfa sıcağında su içip günlük hayata devam ediyoruz. Ama klima candır.


  • iddaaci  (01.07.17 01:16:00) 
Dışarı çıkarken şapkamı ıslatıp çıkıyorum. Evden çıkmadan ince bir şalı ıslatıp buzluğa koyuyorum. 10 dk soğuyunca boynuma sarıp çıkıyorum. Sokakta çeşmeler var bizim şehirde. Sık sık şapkamı ve şalı ıslatarak yürüyorum. Yanıma da donmuş şişede su alıyorum.


  • curukturpkokusu  (01.07.17 01:25:16) 
Korunmuyorum. Doğallıktan yanayım. Sıcağı sıcağına hissetmek lazım, terlemek lazım, terlerin karışmskflfdnsnsndk


  • [GODDARD]  (01.07.17 03:04:36) 
2 günde bir duş alıyordum şimdi her akşam alıyorum. Ayaklarıma soğuk su tutuyorum. Çok fazla hareket etmiyorum böylece vücut ısısından tasarruf ediyorum. Bol su içiyorum. Birde sabır çekiyorum çünkü tam bir kış insanı olarak bu sıcak beni çileden çıkartıyor.


  • powerpufgirl  (01.07.17 03:15:59) 
Zorunlu olmadıkça dışarı çıkmıyorum, güneş kremini de ihtmal etmiyorum.


  • pike  (01.07.17 10:13:20) 
Güneş altında çalışıyorum yani kaçışım yok. En iyi önlem limonlu su, sıcakla uçan tansiyonu düşürüyor. Serinlemek içinse yapabilecek hiçbir şeyim yok :)


  • kaledekiyalnizlik  (01.07.17 10:15:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.