[]

ankara'daki barınaklar

internette çeşitli listeler dolaşıyor ama ne güncel websiteleri ne de doğru düzgün bilgi var.
gittiğiniz, gördüğünüz, köpek sahiplenebileceğim barınak bilen var mıdır?
bir tanesiyle biraz vakit geçirip uyuşuyorsak sahiplenmeyi düşünüyorum. evde kediler olduğu, alıştırma gerekliliği ve ev ahalisinin illa ısınmak istemesi üzerine 2-3 aylık(?) bir can bakıyorum.
hani çevrenizde vardır, gidip görmüşsünüzdür falan. direk gidip öyle sahiplenebiliyor muyuz bilmiyorum da.
keçiören belediyesi e-devletten falan yapıyormuş da cevap verme gereği bile duymadılar, zaten bayadır güncellenmiyor galiba. gidip göreyim dedim ama kötü şeyler oluyormuş orada.
petarkadaş falan pek istemiyorum, garip insanlar var gibi geldi. yetiştiriciler zaten ayrı dünya, o da olmaz. petshop zaten olmaz. gidip direk temas etmek ve davranış biçimini görmek istiyorum.

danke.

peşin not: uykusuz geçecek gecelerden, eğitim zorluğundan, odamın batacağından, masraflardan vb. haberdarım.

 
duyurudan buff ankarada bi barinakta gonulluydu. dernegin adini tam hatirlamiyorum da zekiye koklu ve barinak diye aratirsaniz cikar.


  • pide  (30.06.17 19:03:13) 
Çankaya Mühye Barınağı vardı gitmiştim. Bir sürü yavru köpek vardı.


  • arockm  (30.06.17 19:07:18) 
PatiPark var. İmrahor Vadisi'nde, çok az sayıda kafesle açık alanda yaşayıp bakılıyor hayvanlar. Gönüllüleri gerçekten çabalıyor, izlenimim çok rahat iletişim kurulabilir insanlar oldukları yönünde idi, birkaç ay evvel bir besleme etkinliği sayesinde haberdar olmuştum ben de. Sosyal medya hesaplarında orada doğum yapan dişilerden ve haliyle yavrulardan söz ediliyordu. Gidip yerinde görebilirsiniz, hepsiyle tanışabilirsiniz. Biraz şehre uzak ve ulaşımı zor tabii belki daha evvel arayıp bilgi almak istersiniz, şurada telefon numaraları mevcut: mobile.twitter.com

Şimdiden hayırlı olsun her nereden olacaksa. :) Mutlu, sağlıklı bir ömür geçirirsiniz inşallah hep birlikte.
  • olanlaolunmaz  (30.06.17 19:28:05) 
yenimahalle'de macunköyde var diye biliyorum


  • fazla silgisi olan var mi  (01.07.17 02:00:31) 
Golbasindakine gittim iki uc ay once. Biri sahiplendigi kopekleri asiya getirmisti. Bir suru yavru kopecik vardi bir kafeste. Yerini isterseniz google maps linki olarak atabilirim.


  • bir varmis bir yokmus  (06.08.17 00:19:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.