[]

Evdeki herşeyi satmak

Ekim Kasım gibi yurt dışına taşınacağım ve hiç bir şeyi götürmemeye karar verdim. Mümkün mertebe oradan alacağım eşyaların parasını çıkartmaya çalışarak tüm eşyalardan nasıl kurtulurum?

Letgo çöplük olmuş, sahibinden.com a birkaç ilan koydum ama pek dönüş yok millet ölücü. 100 liralık şeye 20 TL yazsan 10 olmaz mı diyorlar. Bunlara vereceğime çöpe atmayı tercih ederim.

Eşyalar: Bir evde ne varsa. Beyaz eşyalar, koltuk, yemek vs takımları, ütü, halı, kilim, yolluk kenarı, avizelerimiz, mavizelerimiz...

Teşekkürler

 
Yeni eve çıkacak birilerine komple satabilirsin. Ev kira ise ev sahibi ile görüş. Belki ona satarsın. Uygun fiyat verirsen o da eşyalı olarak kiralar falan.


  • himmet dayi  (30.06.17 17:32:24) 
Bence letgo'dan satmaya çalış. Teyzemler şark hizmetinde. Haftaya dönüyorlar. Tüm eşyaları 5 bine sattılar. Arada bir ölücüler çıkabiliyor ama gerçekten ihtiyacı olan insanlar da oluyor. Bir de paket olarak satmaya çalış. Üstüne pazarlık payı ekle.


  • dissendium  (30.06.17 17:39:06 ~ 17:40:17) 
ben burada birkaç şey satmıştım. gayet talep gelmişti aslında. onun dışında oturduğum mahallede esnafa, etrafa falan haber salmıştım. son 1-2 gün ise ev artık bit pazarına dönmüştü, yolu düşen bir şey satın alıp gidiyordu, gelenlere ufak tefek ücretsiz şey de veriyordum, değişikti.

ha bir de facebook grupları vardır elbet bu konular üzerine.
  • soso  (30.06.17 17:43:20 ~ 17:43:40) 
Letgo ile boşuna uğraşma okuma yazma bilmeyen mal dolu.
okulların facebbok sayfalarına yazabilirisin ben tüm eşyalarımı itü ikinci eşya gb bir gruptan sattım yakın bir zamanda. İkinci el satılık diye ara çıkanlara koy hepsini toptan satmak en kolayı oluyor. Bir de ekim ayı tam zamanı okullar açılıyor milletin eşyaya ihtiyacı oluyor.

  • fasulyek  (30.06.17 19:22:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.