[]

Klozeti kapatıp sifon çekince kapağa su geliyor mu?

Bir iki damla gördüm. Sifon çekilince geldiğini dşnüüyorum. SOnra ordan oturulan yere damlayacaktır. İğrenç değil mi.İlk kez gördüm de.




 
klozette işini görünce iğrenmiyorsun da sifonu çektiğinde su gelince mi iğreniyorsun?


  • blue eyes white dragon  (30.06.17 16:50:35) 
Bu yüzden "kapak"
Ama yana pek damlayacağını sanmıyorum.
Ayrıca oturduğumuz yer bakteri oluşumunu engelleyecek şekilde yapılmıştır. Hatta avm vs giib yerlerde tuvalet kağıdı sermek daha tehlikeliymiş öyle okudum.
  • erci  (30.06.17 16:52:37) 
Klozette işimi görünce niye iğreneyim. Klozetin içine oturmuyorum. Oturduğum yere klzoetteki suyundeğmesinden iğreniyorum. AVM tuvaleti değil sonuçta, iğrenmemeliyim.


  • Cursed Chico  (30.06.17 16:55:14) 
  • rusyalı kozmonot  (30.06.17 16:59:40) 
Açıkçası bakteri mikrop umrumda değil. Tuvaletteki suyun birşekilde vücüduma teması umurumda


  • Cursed Chico  (30.06.17 17:07:05) 
Yediğimiz içtiğimiz her şey tamamen zararlı kimyasal yüklü, kullandığın cep telefonu üzerinde o klozetin içindekinden çok daha fazla mikroorganizma var. falan filan. örnek sayısız. Bu tür hassasiyetler özellikle kadınlarda ve kadınların yönlendirdiği erkeklerde varolan obsesyonlar. Kaynağını 'masumiyet-temizlik" ilişkisinden alır. Evin, ortamın ne kadar temizse, tozdan pislikten arındırılmışsa o kadar iyi-masum birisindir vurgusu ile çalışır. Geçmiş olsun!


  • olivia  (30.06.17 19:09:26) 
Anlatamıyorum galiba. Mikroorganizma bakteir vs umurumda değil. Ellerimi bile yıkamam ben doğru düzgün. TUvalet suyu bedenime bulaşıyorr, o bedenle yatağa gidiyorum. Bir şeiklde ağzıuma giriyor yani. Aslında düşününce bu da ne olacak ki girse dedirtebiliyor ama istemiyorum işte.


  • Cursed Chico  (30.06.17 19:36:49) 
Klozetin içindeki su diyorum ya :D iğreniyorum sadece.


  • Cursed Chico  (30.06.17 19:57:34 ~ 19:57:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.