[]

Istanbul'da Ahşap Atölyesi

Merhabalar,

Yarı hobi yarı ürettiklerimi satabilir miyim düşüncesiyle 15-20 m2 lik bir ahşap işleme atölyesi (boş atölye, aletleri kendim temin edeceğim) kiralamak istiyorum. Şu an evde -apartman dairesi- birşeyler yapıyorum, fakat elektrikli zımpara, testere, router gibi aletlerin kullanımı gürültüsü ve pisliği yüzünden uygun değil, bu yüzden de youtube videolarını izleyip, ilham alıp aklımı gelen fikirleri yaratacılığa dökememek canımı sıkıyor. Velhasıl Anadolu yakasında (örnek dudullu, bostancı oto sanayi bölgesi) 500-600TL bütçe ile küçük kiralık bir atölye bulunur mu?

Teşekkürler

 
Yeldeğirmeni atölye grubu var bu tarz ilanları arada paylaştıklarını görüyorum dene bi


  • fasulyek  (30.06.17 00:01:28) 
Tozu ve gurultusu yuzunden normal bina alti dukkanlara genelde musade etmezler,birde dusundugun fiyata anca cok mahalle arasi bodrum katta bir yer olabilir.onda da merakli komsu,mal sahibi combolari falan var.birde yeri tuttun elektrigi onemli genelde tesisat yetersiz oluyor o tarz yerlerde.

Bahsettigin rakama en guzeli hazir atolyeye kira destegiyle kullanim gibi bir secenek daha mantikli olur,en azindan cogu makine ,alet,edavat vardir sende kendi ozel aletlerini getirir hazir duzenekte calisirsin.eger buda olabilir secenekse senin icin,bu duyurunu bir arkadasima yonlendirebilirim.onun boyle bir dusuncesi olur mu emin olamam ama bir sunmus oluruz.
  • duptıs  (30.06.17 00:27:02) 
bir süredir benim de aklımı kurcalayan bir durum bu.

sonrasında düşüne düşüne şöyle bir fikre vardım : şöyle yan yana, 20'şer m2'lik 10 atölye alanı olsa, bunları hobi atölyesi olarak kiraya verebilir miyim? bunun için en uygun yer neresi olurdu?

sonra düşündüm de, ne yazık ki ülkemizde bu şekilde hobi kültürü bulunmuyor. nadir çabalar bu şekilde arayışa neden oluyor.
  • altinci nesil caylak  (30.06.17 09:38:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.