[]

evde kakül kesimi

sevgili kakül severler ve konuyla ilgili bilgi sahibi olanlar,
benim saçlarım hafif dalgalı ve uzun. kakül yapmak istiyorum ve istediğim model tam olarak şu fotoğraftaki görüntüdür: image.prntscr.com

kuaförlere olan güvenimi yitirmiş olduğumdan dolayı el becerime güvendiğim için acaba ben bu kakülü evde kendim yapamaz mıyım diye düşündüm ve internette videolara, yazılara bakmaya başladım. sizlere de sormak istiyorum; belki aranızda kendi kakülünü kendisi yapmış olanlar vardır, belki çevresinde denemiş olanlar vardır. iyi/kötü, nasıl sonuçlanır? eğer deneyiminiz varsa paylaşır mısınız? başarılı olur mu sizce?

edit: oluru varsa, keserken neye dikkat edip özen göstermeli?

 
İyi olur, ben hep kesiyorum çok basit. Uzunluğa dikkat et yeter.


  • ave maria  (29.06.17 22:35:05) 
saçın ıslakken kesme farkında olmadan çok kesersin. önce uzun kes sonra istediğin boya gelene kadar kısalt. bazıları böyle 2.bp.blogspot.com üçgen şeklinde ayırıp kesiyor ama ben sevmiyorum. şöyle i.ytimg.com daha iyi bence ama sana kalmış bir şey. senin attığın modelde üçgen şeklinde sanırım tam anlaşılmıyor. bir de saç usturası al bir yerden uçlarını hafif inceltirsin istersen.


  • uyusam iyi olur  (29.06.17 23:06:45 ~ 23:08:48) 
Kuaför güvensizliğinizi anlayabiliyorum ama kakül kesmeyen kuaför ölsün bi zahmet. Fotoğraftaki kakül o evde kullandığımız makaslarla olmaz, makas izi kalır. Kuaförler kullandığı makaslardan almanız gerek.


  • nice tnetennba  (29.06.17 23:07:21) 
ben eskiden kendim keserdim. sacim duz ama en onemli seylerden biri islakken kestigin boy ile kuruyken boyu ayni olmuyor bu nedenle bir tik uzun kes ki kuruyunca istedigin boya gelsin


  • kassiopeia  (29.06.17 23:46:09) 
Benim kuaförüm bana öğretmişti ama kendim hiç kesmedim yine de. Düz ayırdıktan büküyordu. Kaşının hizasından aşağı doğru verev kesiyordu. Böylece dümdüz saçma bir iz olmuyor.

i.hizliresim.com
  • Lim5  (30.06.17 00:00:21 ~ 00:01:50) 
Bence denecek şey değil. Kesitirdikten sonra kısalt ama sıfırdan kesme.
youtu.be

  • fasulyek  (30.06.17 00:11:01) 
yapma bence evde bok edersin saçlarını


  • the beste  (30.06.17 16:08:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.