[]

Bahçedeki Kediler Cama İşiyor

Merhaba,

Bahçeli bir evde oturuyorum ve yaklaşık 1 haftadır bahçedeki kediler camıma işiyorlar. Yaklaşık 2 yıldır burda oturuyorum ve daha önce hiç böyle şeyler yapmıyorlardı. Camlarda tel var ve geçen gün camlar kapalıyken işemişler. Bugün de açık olmasına rağmen aynı şeyi yaşadım. Öncelikle bunu nasıl önleyebilirim?

Ayrıca yakın bir zamanda evime küçük dişi bir kedi gelecek ve muhtemelen bahçeye bakan camlar en sevdiği yer olacak. Fakat bahçeye gelen kediler işemeye devam ederse ve evdeki kediyi rahatsız ederlerse ne yapabilirim gerçekten hiç bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum

 
Onlar işemiyorlar camlara attırıyorlar. Argo için üzgünüm fakat onlar çiş değil, yapanlar da erkek kedi :D kalıcı çözüm için kısırlaştırabilirsiniz erkek kedileri, kalan her şey geçici olacak.


  • nice tnetennba  (29.06.17 20:51:53) 
Koku diğerlerini çekiyor olabilir. İyice temizleyin.
Kediler asidik kokulardan (limon mesela) hoşlanmaz deniyor ama işe yaradığını pek görmedim.

  • chavezding  (29.06.17 20:57:22) 
@nice tnetennba öneri için teşekkürler ama bunlar sokak kedisi. çok sayıda ve farklı kedi var. hangisi yapıyor tespit edemedim ve yakalamam imkansız.


  • acemiyazar  (29.06.17 21:02:23) 
@chavezding az önce detaylı bir temizliğe giriştim ama işe yarayacak mı emin değilim. 2 senedir hiç böyle bir sorun yoktu yeni huy edindiler.


  • acemiyazar  (29.06.17 21:04:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.