[]

50.000 tl'ye ne iş yapılır?

bir akıl verin şu kardeşinize.

franchise firmalara bakıyorum ama tahmin ettiğiniz gibi her şeyi yapamıyorsunuz. ne önerirsiniz?


 
mal alıp satabilirsin belki. yurtdısında ozellikle bazı elektronik ekipmanlar turkiyeye göre cok daha ucuz oluyor.


  • monicapp  (29.06.17 18:51:52) 
İStiridye mantarı üretimi yap. Pazar sorunu olmayan bir ürün.
Ben ufaktan başladım yakında ciddi bir miktar yatıracağım.

  • uyuya kalip kavimler gocunu kaciran adam  (29.06.17 19:04:41) 
çiğköfte işine gir bro iyi para kaldırırsın


  • nivoandmira  (29.06.17 20:27:33) 
Dukkan acma bir dukkani oturtmak icin bir sene cepten takviye yapman gerekir bir sene sonra tutacaginin garantisi yok. Yurtdisindan ucuz elektronik getirip satma.cunku devamliligi zor olan satmayip elinde patlayan mal satan iki malin karini goturur.cigkofteci acma cunku sabah 9 gece 1 calisilan is ticaret degil koleliktir.istiridye mantari kira vermeyecegin ahir gibi bodrum gibi kapali alanin varsa fena is degil ama herkes yapamaz arti uretmek degil satmak onemli.
50 bin tlye alacagin her franchise aldigin firmaya kazandirir sana degil.kendi isinde maasli eleman olursun.
Tekstile girme butik acma.tekstilde trendler moda anlik haftalik degisiyor goz zevkin harika lokasyonun varsa belki kazanirsin.ne yapacagini da soylerdim ama iki cumleyle su isi kur demekle olsaydi herkes herkese muthis fikirler verirdi. Birine 50 bine 20 sene ekmek yiyecegi isi ogretmek icin o insanin vasiflarini iletisim kabiliyetini hedeflerini becerilerini yasini sehrini beklentilerini bilmek ustune gunlerce uzerinde konusmak ve uygulamali ornekler gostermek lazim.bunu duyuruda da sozlukte de defalarca yaptim cogundan kuru bir tesekkur duymak bile zor.gecen ilk defa muhendis bir arkadas bakis acisiyla sicak geldi.onunla on gundur konusuyoruz kismetse yaz sonu isini kuracak basari oykusunu de burada paylasacagiz.

Uzun lafin kisasi; isyerini ve franchise i unut.sana tavsiyem gunluk 10 bin haftasonu 30 bin ziyaretcisi olan bir avmde aylik 4-6 bin tl kiralarla bir stand kirala.luks hediyelik ya da markali yoresel gida ya da ahsap oyuncak ya da kaliteli bijuteri sat.avmnin hazir musterisi sayesinde is tutacak mi musteri gelecek mi korkun olmaz.ucuz degil degerinde iyi pahali mal sat parasi olmayan malina hasta olup imkanlarini zorlayip alir.olan zaten alir.unutma bu ulke ac gezip 5 yildizli otelde tatil yapip iphone 7 alip yedigi yemegi doymak degil instagrama koymak icin yasayanlarin ulkesi.ucuz mal satayim elimde kalmasin kafasiyla ticaret yapanlar asla para kazanmaz.
  • a r a m i s  (29.06.17 20:43:24) 
bitcoin alirdim ben.


  • hjarteblod  (29.06.17 21:22:07) 
ethereum al sat bir süre.


  • illegalstar  (29.06.17 21:50:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.