[]

Hafta sonu İstanbul'da ne yapsam?

Sıcaklar daha da artacakmış. Mümkünse güneş batıncaya kadar güneşe ve sıcağa pek maruz kalmayacak şekilde ne yapabilirim? AVM'de filmden filme mi aksam yoksa Starbucks'ta kitap mitap bir şeyler mi okusam?
Başka ne gibi etkinlik var İstanbul'da sizin önerebileceğiniz? Evde klima yok, yalnızım. O nedenle evde kalmak istemiyorum.



 
Istanbulun neresi?


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (29.06.17 18:26:24) 
@super kahraman Avrupa Yakası'nda her yer olur. Beyoğlu, Beşiktaş civarı daha makbul


  • razvan rat  (29.06.17 18:28:32) 
O zaman hava çok sıcakken git kanyom avmye. Havuzun yanındaki starbucksa otur.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (29.06.17 18:33:28) 
sizin gibi insanlara hiç anlam veremiyorum. biraz genelleme olacak ama kış olur soğuktan, yaz olur sıcaktan şikayet edersiniz ve kendinizi her mevsimde bir şekilde avm'ye atmakta haklı görürsünüz, sonra neden her yere avm yapılıyor diye protesto edersiniz. bu ne perhiz bu ne turşu derler adama :)

avm'ye falan gitmeyin. bilmiyorum herkes genelde ne yapıyor ama biz mesela pazar günü moda sahilde olacağız büyük ihtimalle. kitabınızı alıp yanımıza gelebilirsiniz. biraz muhabbet ederiz, muhabbet sarmazsa kitabınızı okursunuz. gölge hem. az biraz sıcak ama idare eder. en azından temiz hava, bol güneş ve d vitamini. zaten vapur yolculuğu yapacaksınız, bu her türlü iyi gelir.

daha sakin ve avrupa yakasında bir şeyler ararsanız da, beşiktaş'taki yıldız parkı, maçka parkı, emirgan korusu falan tavsiye edebilirim. orada ağaçların altına yayılıp kitap okuyabilirsiniz.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (29.06.17 18:51:02) 
müzelere git


  • cancoskn  (29.06.17 20:37:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.