[]

soğuk hava da içlik giyimi hk.

merhabalar duyurunun güzel insanları,
kışın ava gittiğimizde, sıcak tutan hafif şeyler giyinmek avantaj sağlar.
bir arkadaş bunların işe yarayacağını söyledi www.morhipo.com ama sizin görüşleriniz nedir? işe yarar mı? veya fiyat/performans olarak tavsiye edebileceğiniz ürün var mıdır?
tanrı odin sizleri korusun.

 
Ben bunların çok işe yarayacağını sanmıyorum. En azından termal içlik kadar.


  • himmet dayi  (29.06.17 17:17:22) 
naylon bu. himmet dayinin dediği gibi termal alın, yünlü olsun.


  • blue eyes white dragon  (29.06.17 17:30:03) 
Tchibo'dan termal içlik almıştım. Askerde hayatımı kurtardı. Tamam hipotermiden ölecek soğuk yok ama buz gibi havada, küçücük kulede minimum hareket ve 0 ısınma aracı ile nöbet tutarken öyle hissediyor insan :)


  • nawar  (29.06.17 17:39:35) 
Decathlonun içi polarlı av pantolonları muhteşem. -10 derece olanları da var ama onlar aşırı yakıyormuş çok soğuk karlı yere falan gitmiyorsan. İçlik de en güzeli has yün bursa İçlik.


  • hasmetizm 2046  (29.06.17 18:05:27) 
askerde polar içlik dağıtmışlardı ilk günler alta pijamayla çıktığımda donarken onları giyince hamamda gibi olmuştum.


  • bohr atom modeli  (29.06.17 18:11:39) 
termal veya yün içlik al. veya yün dedim ama bilmiyorum belki termal olanlar da yündür. ben siirtte askerken nöbette kullandım uzun süre, en sıcak tutanları onlardı. böyle tayt gibi vücudunu sıkıca saranları falan alma, daha da üşütüyor.


  • baharat  (29.06.17 18:11:59) 
Termal iclik her kış giyerim


  • all girls dream  (29.06.17 18:13:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.