[]

Soğuk kahve öneriniz var mı?

Filtre kahve seven bir insan olarak yazın çok tüketemiyorum kendisini. Bu sebeple sabahları işe giderken sbxtan cold brew alıp nefsimi köreltiyorum fakat olmuyor. Hem hergün sbxa para vermek hem de ofiste veya evde canım istediğinde kahve içememek üzüyor.

Paketli ve şekersiz soğuk kahve var mı aldığınız? Tatlı bir şey istemiyorum. Ne kadar sade o kadar iyi benim için. Sütlüler de kabulümdür.

Ya da evde soğuk filtre kahve yapıyor musunuz? Soğuk granül kahve de olur aslında.

Evet özet olarak soğuk kahve önerilerinizi istiyorum. Şekersiz ve katkısız hepsi kabulüm. Marketlerde satılan bir şey olursa alıp depolarım, yapabileceğim bir şey olursa kendim yaparım bol bol içerim. <3

Teşekkürler.

 
evde cold brew yapmak ? youtube da birsürü tarif videosu var, dolapta da 3-4 gün dayanıyor


  • freebird5406_2  (29.06.17 14:18:06) 
kahhve.com
kahhve.com

yapması kolay görünüyor.
  • MtKrt  (29.06.17 14:19:29) 
buzlu filtre kahve isteyin. ben öyle yapıyorum.


  • fosforlu cevriye  (29.06.17 14:56:02) 
aksamdan filtre kahvemni yapıp buzdolabına kaldırıyorum. buzlukta da kahve buzlardan var. süper oluyo sabahları


  • la noix  (29.06.17 14:59:39) 
evde cold brew ya da abartıp cold drip yapmak kesin çözüm.

starbuckstan cold brew alıp içebildiysen evde kolayca yapabileceğin cold brewin müptelası olursun.

çok basit.

çekirdek kahveyi french press ayarında çektir.

100 gr kahveye 1 lt oda sıcaklığında su koy.

karıştır. ağzını kapat ve 14-24 saat arası bi sürede al kağıt filtreden geçir.

buzu göm, isteğe göre süt kat. bam bam bam.
  • eeb  (29.06.17 15:13:11) 
starbucks'ın cold brew kahveleri harbiden soğuk demleme mi çok merak ediyorum. ben 10 gündür evde yapıyorum, baya güzel oluyor çekirdeğine bağlı olarak. ben oran olarak 750 ml suya 100 gr kahve yapıyorum.


  • ahmetb  (30.06.17 01:02:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.