[]

DGS ile ikinci öğretim ya da uzaktan eğitim bölümleri seçiliyor mu?

ÇAlışan biri olduğum için gündüz okula gidemem, örgün eğitim olmaz yani... bilgisayar öğretmenliği bölümü istiyorum. bilgisayar programcılığı mezunuyum.

ikinci öğretim ya da uzaktan eğitim bölümleri var mıdır, dgs ile seçilebilir mi? İnternetten biraz baktım hiç göremedim ikinci öğretim yazısını

dershaneye gideceğim evde kendim çalışamam çünkü, ama kazanıp gidememe durumu varsa boşa uğraşmayayım...

Bir de, Sakarya üni mezunu olmam DGS ile sakarya üni seçersem bir öncelik vs sağlar mı?

 
ben zamanında seçmiş ve 2. öğretim okumuştum.

sakarya mezununa sakarya tercihinde öncelik yok.

osym.gov.tr den son dgs tercih kılavuzuna bakarsan hangi önlisans mezuniyetinin hangi lisans bölümlerini seçebileceği yazar. hangi okullarda hangi bölümler var, kaç kontenjanı varmış geçen sene vb bilgiler kılavuzdadır.
  • soft  (29.06.17 14:16:27) 
dgs'siz eğer normal olarak iö yoksa zaten dgs için de olmaz. dgs öğrencileri de normal öğrencilerin arasına kaynayarak okuyor. dgs için ayrı sınıf oluşturulmuyor.

www.derszamani.net

buradan böte'ye baktığımız zaman iö yok görünüyor 2016'da yokmuş. normalde yoksa dgs için de olmayacaktır.

sakarya bilgisayar mühendsiliği okuyun iö. o varmış mesela.
  • blue eyes white dragon  (29.06.17 14:24:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.