[]

Osym okul puani guncelleme olayi

Gecenlerde bir yerde gordum okul puaninizi onaylamazsaniz lys puaninizin ustune okul puani koyulmuyor diye ve inanmamistim, bugun baktim cidden var. Nedir bu olay cok salakca degil mi? Onayla diyince halloluyor mu? Onceden yoktu boyle bir sey?




 
mezun olmadığın için olabilir mi? mezun olmayacak birisine okul puanı verilmesi saçma olur biraz? belki tek ders sınavı vardır belki bütünlemeye, mazerete falan kalmıştır.


  • blue eyes white dragon  (28.06.17 20:17:54) 
Sanırım zamanında mağduriyetler doğmuş olacak ki bilginizin güncel ve doğru olduğundan emin olun hatırlatması yapılmış. E-okul'a yanlış bilgi girilmiş veya biz başvururken okul bilgimizi yanlış girmiş olabiliriz diye bir hassasiyet sanırım. Onaylaya bastım gitti.


  • apartman teyze  (28.06.17 20:26:21) 
kusura bakmayın direkt dalıyorum ama beni ilgilendiren bir şey olabileceği için merak ettim. 2012'de liseden mezun oldum, aynı sene sınava girdim. tercih yaptım. sonraki sene tekrar sınava girdim, yine tercih yaptım. son olarak 2017'de sınava girdim. şimdi benim okul puanı almak için herhangi bir onaylama işlemi yapmam gerekiyor mu? öyleyse, nereden? ösym'nin sitesinden hesaba giriş yaptım ama onay monay hiçbir şey çıkmadı. nedir bu mesele bilen biri aydınlatabilir mi? hori fak.


  • der meister  (28.06.17 20:47:38) 
Hepsi ve daha fazlası için:
www.osym.gov.tr

  • Lim5  (28.06.17 22:08:06) 
Adam elemek için kılı kırk yarıyorlar. Seçme değil direkt eleme amaçlı.


  • sack jparrow  (28.06.17 22:20:54) 
hangi bölümden yapılıyor o işlem.


  • danton  (28.06.17 22:38:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.