[]

KOSGEB'den destek meselesi?

selam arkadaşlar. soruma geçeyim hızlıca;

bir şahıs firmam var. burada annem sigortalı olarak çalışıyor ve nikah/nişan süsleri yapıyor.
işlerimiz iyi gidiyor şükür ama bir sonraki aşamaya atlayamıyoruz.

o aşama da şu; işyerine 3-4 kişi daha alıp istihdam etmek.
ve reklam bütçesini 2 katına çıkarıp şuanki gelirimizi 3-4 katına çıkarmak.
(burda rakamları çok yuvarlak verdim ancak hepsi hesaplı kitaplı gerçek değerler :) )

şimdi sorum şu;
kosgeb'den benim işimi geliştirmek için alabileceğim bir destek var mıdır?
örneğin bu alacağım 3-4 kişinin tamamı kadın istihdam olacak. buna dair bir avantajı olur mu?
veya başka bir yerden?

en azından ilk birkaç ay için sgk masraflarını falan karışlasa kosgeb, o bile bizim için bir şeydir.

ama hiç bilgim yok bu işler hk.

diğer sorum da; ben şuan şahıs firmamın yanında başka bir işyerinde çalışıyorum ve sigortalıyım. bu kosgeb'den gelme ihtimali olan desteği olumsuz etkiler mi?

 
kosgeb in internet sayfasında aradığınız bütün cevaplara ulaşabilirsiniz . ben yeni girişimci eğitimini almıştım 3 haftalık kursuna gittim . destek alabilmek için önce eğitim alınacak sonra şirket kurulacak şeklinde öğrettiler bize .
gerçi kursu bitirdim projemi onaylattım ama ne şirket açtım ne de destek aldım . ömür boyu geçerli olduğu için beklemede kaldı .
sigortalı oluşunuz problem olur diye düşünüyorum
  • devilone  (28.06.17 18:48:01) 
uygulamalı girişimcilik desteğinden faydalanamazsınız şirket halihazırda var olduğu için ama "kosgeb genel destek" koşullarını araştırmanızı tavsiye ederim. birde işkurun sgkprim desteğini araştırın.


  • Phoebe  (28.06.17 21:09:30) 
anneniz kosgeb egitimine gitsin. sonra şirketi annenize devredin?
anneniz başvursun hilelere?

  • balik kraker  (28.06.17 21:22:23) 
özür dilerim otomatik düzeltme

hile değil hibe olacak
  • balik kraker  (28.06.17 21:22:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.