[]

İstanbul'da 2 gün için özel şoför.

İş için İstanbul'a gideceğim. 2 gün içinde en az 10 yere gitmem lazım ve bu yerler şehrin farklı uçlarında. otel değiştireceğim için eşyalarımı yanıma almak zorundayım ve bu şartlar altında iş görüşmelerine toplu taşımayla gitmek çok büyük eziyet olur bana. yanımda iş için taşımam gereken numuneler de olacak.

hal böyleyken ben dedim ki acaba 2 günlük araç+şoför hizmeti mi alsam. araç kiralama şirketlerinin böyle bir hizmeti var mı? uber kullanmak mantıklı olmaz sanırım her seferinde gittiğim yerde yeniden uber aramam gerekiyor galiba. taksi de çok pahalıya gelir. başka bir fikriniz var mı?


 
istanbul'da en büyük sorunlardan biri de ha deyince taksi bulamamak. dediğin plan daha mantıklı görünüyor.


  • manuel mandalina  (28.06.17 14:41:16) 
avisin böyle bir hizmeti var ama sanki biraz tuzlu olabilir.


  • re noreno  (28.06.17 14:51:28) 
istanbulda ha diyince taksi bulunuyor artık. En azından çoğunlukla yani. Linç edilmeden bitaksi deyip kaçayım.


  • fyodor dostoyevski  (28.06.17 14:53:11) 
ben sana servis çekerim arabam getz her yere götürürüm. kaç para verirsin.


  • turgut uyar  (28.06.17 14:55:31) 
profesyonel firmalardan destek almanı tavsiye ederim

iki gün için ayrı ayrı kiralamalar yap
ilk gün şöförün seni otele bıraktıktan sonra ikinci gün otelden alıp gerekli hizmeti sağlayıp havalimanına bıraksın

www.avis.com.tr
  • sameidiot  (28.06.17 14:59:41 ~ 15:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.