[]

bebek hediyesi

En yakın diyebileceğim bir arkadaşımın bugün oğlu olacak. Altın takıcam tamam ama altın dışında alınabilecek bir hediye var mı aklınıza gelen?
böyle ileriye dönük birşey de olabilir ne bileyim şu an anlatamamış olabilirim tam olarak ama eğitimine falan kullanabileceği birşey, bi sertifika, adına dikilmiş bir ağaç veya daha orjinal başka bir şey..
hediyenin güzelliğine göre 1.000 tl ye kadar çıkabilirim. daha aşağılarda olursa daha da güzel olur tabi ki.


 
mama sandalyesi


  • füt  (28.06.17 12:29:27) 
Sertifika, ağaç falan dediniz diye aklıma geldi. WWF'ten panda ya da başka canlılar evlat edinebilirsiniz, basılı sertifikası gidiyor, daha fazla bağış yaparsanız bir de hediye seti var. www.wwf.org.tr
Ya da böyle anne bebek yogası falan gibi, arkadaşınızın keyif alacağını düşündüğünüz aktiviteler varsa onlardan alabilirsiniz belki.

  • kobuzchu kiz  (28.06.17 12:31:42) 
Oyun halısı çok işe yarıyor.


  • denef  (28.06.17 12:43:33) 
oyun halısı, ev tipi ana kucağı olabilir.


  • sta  (28.06.17 12:49:34) 
ergonomik sling/kanguru.

neko, boba, ergobaby vb markalar olabilir. hayat kurtaran bir urun.

facebook ta babywearing grubuna mutlaka bakın.
tuniko.com ya da huggyberry.com, ya da miss bebek sitelerine bakın.

www.google.com.tr
  • balik kraker  (28.06.17 13:16:42) 
bence hediye çeki gibi bir şey verin.


  • acid rain  (28.06.17 13:19:16) 
  • senolll  (28.06.17 13:24:00) 
Arkadaşlar, cevap veren herkese teşekkür ederim. Gerçekten de çok güzel şeyler, hatta bir kaç tanesini alacağım büyük ihtimalle.

Ama benim bahsetmek istediğim biraz daha farklı bir şeydi sanırım, biraz daha materyalden uzak, veyahutta illa materyal olacaksa biraz daha pahada yüksek şeyler. Umarım kimse beni yanlış anlamıyordur.
  • baharat  (28.06.17 13:38:10) 
sünnetini sen karşıla hem kirveside olursun.manevi olarak amcası olmuş olursun hem


  • mukon  (28.06.17 14:18:22) 
arkadaşlarımın bebeklerine altın dışında hep prima boy boy bezlerden alırım çok işe yarıyor :)
yeni doğmuş bir bebeğin en büyük masrafı bence budur ve eğitimini düşünmek için çok çok erken .

  • devilone  (28.06.17 14:47:10) 
@mukon haha sünnet masrafı iyiymiş de arkadaş grubumuzda bi tane de üroloğumuz var (:

yok ya bunlar değil, değerli bişey olsun istiyorum ama, yok bulamadım. :/
  • baharat  (28.06.17 14:55:52) 
bankaya kumbara hesabı açtırıp 1000 tl ile açılışı yapabilirsin . üstüne aile büyükleri para yatırmaya devam eder eğitimi için kullanabilirler .illaki aklına gelmiştir çok özel birşey değil ama aklıma gelince yazmak istedim .


  • devilone  (28.06.17 15:32:21) 
kıymetli demissiniz... ergonomik kangurular markasına göre 650 liraya kadar çıkıyor.

bez almayı ben önermiyorum. bebeğin bezini kullanmak istedikleri markaya göre anne baba belirlemeli. bizim bebekte sadece prima premium care kullandım. çünkü huggies ve sleepy deli gibi pişik yaptı. paketler elimde patladı. bez alacaksanız sorun. bir de hızlı büyüyorlar, stok yapmak çok akillica gelmiyor bana. uygun numaranın büyük boy paketi yeterli oluyor.
  • balik kraker  (28.06.17 23:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.