[]

migrostan şarap alma

sevgili duyuru sakinleri
şu ana kadar şarap içeceksek hep dışarıdayken içtik. akşam özel gün kutlaması için evde yemek yapacağım. yanına şarap alayım dedim migrostan. hem sizden öneri istiyorum hem de asıl sorum biraz kulağa saf gelebilir ama kolay açılabilen bi şarap olması lazım :D daha önce hiç açmadım ve becerebileceğimi sanmıyorum. öyle bir şarap var mı onu da bilmiyorum... her türlü önerinize açığım :)



 
sade diye bi şarap var, kapagı normal cevrilip acılıyor. ama güzel saraptan ziyade ucuz saraptır kendisi. migroslarda hep var, yine de fena değil.

tirbüşon alsanız? bilhassa kolları iki yana acılanla sarap acmak asırı kolay.
  • turk kizi  (28.06.17 12:21:32) 
echo falls al. pahalı gelirse sava al. kolay açıcam diye sirke alma, bu bir.

bir tane de tirbüşon al, ucuyla kapağın etrafındaki kağıt kısmı delerek aç kaldır. mantarı gördün mü? tamam. tirbüşonun ucunu biraz mantara geçir kolları kapalı olsun. sen yukardan çevirdikçe kolları açılacak, o kollar daha fazla açılamayacak hale gelince indir lan kolunu aşağı diyip indiriceksin, bir bakmışsın şarap açılmış. bu da iki. tirbüşon önemli :)
  • evde liyakat kalmamis  (28.06.17 12:27:13) 
Favorim Leona cabernet sauvignon

(PS: Sava önerilmiş ama bence berbat bi şarap)
  • lcha  (28.06.17 12:28:26 ~ 12:28:52) 
şarap alırken tirbuşon da alın. sonra olur da nasıl kullanacağınızı çözemezseniz (bence imkansız ya) google'a şarap nasıl açılır diye yazın.


  • argent dawn  (28.06.17 12:28:49 ~ 12:29:05) 
şarap açmak dünyanın en kolay işi. sava premium 30-40 lira süper.


  • alperz  (28.06.17 12:29:14) 
leonablush alsana, pembe olanından. 36 lira hem de kapaklı mantarlı değil rahatlıkla açabilirsin. çok da güzel bi şaraptır


  • the beste  (28.06.17 12:43:57) 
Buzbağ iyidir,
Villa Doluca da iyidir. pahalı da değildir. :)

  • mhm  (28.06.17 13:01:51) 
migrostan sarap alma, tekelden al. acmasini da rica edersin adamdan. vardir onlarin elinin altinda tribuson.

kapakli saraplar taze oluyor genelde.

ama yine de mantarli alip bir de tribuson alip evde acmayi denemek daha mantikli. misafirin gelmeden denersin evde acmayi.
  • jimicik  (28.06.17 13:02:44) 
Ben Migros'ta da şarap açtırdım :) ama en güzeli bir tirbuşon almak en olmadı youtube da tutoriallari vardır şarap nasıl açılır diye. Doluca Antik önerim


  • old possum  (28.06.17 13:21:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.