[]

askerlikle ilgili 2 soru

1)yüksek lisans ile tecil yaşı 29 mu 35 mi? ben 35 gibi anladım boğaziçinin sayfasında da lisansa 29 y.lisansa 35 demiş doğru mudur?

Madde 35'te değişiklik var orası kafa bulandırıyor.

2)ben bir heves çalışırken mba yaparım kafasıyla uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisansa başladım. şirketteki pozisyonumdan ötürü ara sınavlara internetten girsem de finallere gidemedim bir türlü. 2.dönem bitti 3. başlayacak ve tecil mart 2018'de bitiyor gözüküyor. bu 3. dönemin sonunda atılacağım anlamına mı geliyor yoksa uzatma şansım var mı harç ödeyerek? nasıl işliyor bu?

 
1- 35 yaş. Ama başka yüksek bitirmediysen böyle. Yükseği bitirirsen bir üstünü yani doktoraya girmen lazım.
Yükseğe başlayıp, bitirmeden bırakmak koşuluyla 35 ine kadar devam edebilirsin tecile.
Kanıt: www.msb.gov.tr

2- Tezsiz yüksek lisanslarda max eğitim süresi 1.5 yıl o sürede mezun olamazsan ilişiğin kesilir askerlik de aynı şekilde. Bu da yök'ün son kararnamesi sebebiyle böyle.
  • nuevo  (28.06.17 10:30:57 ~ 10:32:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.