[]

ps4 slim vs xbox one vs xbox one s

takacagim tv 82 ekran akilli bir tv. 4k degil.

ps4 pro butcemi asiyor. bu ucunden hangisini onerirsiniz?

one ile one s arasinda cok fark var mi?

one s:
www.sahibinden.com

one:
www.sahibinden.com

ps4:
www.sahibinden.com

 
eger 4k kullanmayacaksaniz pro ya da s almaniza gerek yok. ama ileriye donuk alabilirsiniz. xbox ya da ps4 almaniz hangi oyunlara ilgi duydugunuza bagli biraz, bazi oyunlar sadece ps4'da bazilari sadece xbox'ta. suan evde ps4 pro var, ama ps4a gore cok bir fark gormedim.


  • ubi dubium ibi libertas  (28.06.17 06:38:27) 
4k tv'm yok kimbilir ne zaman olur:)

oyun olarak god of war icin ps4 alayim diyorum ama sirf bir oyun icin de almak istemiyorum.

genel itibariyle fps, araba yarisi severim. bayadir oyun oynamadigimdan isim veremiyorum simdi. :) bir oyun hayranligim da yok. tahminimce o exclusive oyunlarin muadilleri de az cok digerinde de vardir diye tahmin ediyorum. bu sebeple daha cok f/p bazinda bekleme ekranlarinda beni delirtmeyecek olmasi onemli kistaslarimdan.

bir de ek olarak fps oyunlar icin kablosuz fare klavyeyle oynayabilir miyim konsollarda? gamepad'e aliskin degilim alismakla da ugrasmak istemiyorum. :)
  • seksli harf  (28.06.17 06:50:58) 
Kesinlikle ps4. Xbox düşünme bile. Ps4ün oyunları, ara yüzü ve en önemlisi oyun bulma kanalları cooook daha geniş.

Hepsini geçtim yarın bir gün satman gerekirse anında güzel bir fiyaya satarsın. Xbox elinde kalır.

Her ikisini de kullandım ve her ikisini de alip sattım:)
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (28.06.17 07:09:48) 
araba yarışı oynuyorsan kesinlikle xbox one. forza 5, 6, horizon 2, 3... yarışa doyarsın. ps'in kendi fps oyunu yok gibi. xbox orada da başarılı. halo var.

zaten cod, battlefield vs. ortak.
  • mattiadestro  (28.06.17 08:15:18) 
tomb raider tarzı ps4...fps tarzı oyun için xbox..xbox one S alın derim,eski xbox a göre daha az ısınıyor ve daha sorunsuz

not : ps4 ve xbox one s kullanıcısıyım
  • mukon  (28.06.17 12:51:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.