[]

uyumayanlar toplassin

Sise cevirmece oynuyoz. Ayipli sorular kaos. Cesaret yok. Alttakine soruyoz cevapliyo o da alttakine soruyo. Bu konusmalar burdan cikmicak emin olun. Mod uyaninca siler fjjfndnd

1- cocuk istemedigin halde kiz arkadasin hamile kalsa ne yapardin.


 
Birlikte yaptığımız için ortak karar alırdık. Ben aldırmasını isterdim ama o ne derse o olurdu. İlla doğurmak isterse de bir mukavele yapardım sanırım. "ilerde iki taraf da birbirinden bir şey talep edemez" gibi.

En yakın arkadaşının eşi, sevgilisiyle birlikte olmak istedin mi? Arzuladın mı? Bunu o kişiye dile getirdin mi, eyleme döktün mü?
  • yirmisantim  (28.06.17 03:33:54) 
hangisini cevaplayayım bilemedim..

vegas'ın sorusu: aşırı alkollüyken yapmışsam kimse yaptığıma inandıramaz beni (video falan yoksa), gerçekten yapmışsam bile yapmamış olduğuma inandırırım kendimi.

yirmisantim'in sorusu: yakın arkadaşlarımdan birinin kız kardeşiyle (özellikle kız diye belirttim, hep vegas'ın yüzünden asdfs) birlikte olmak istemiştim. direkt dile getirmedim de ima etmeye çalışmıştım. ergendim, 17-18 yaşlarında falan.

benim sorum: hiç kendi standartlarının çok altında çirkin(veya obez) bi kadınla ya da çirkin(veya kıro-apaçi) bi adamla birlikte oldun mu? sarhoşken ya da ayık kafayla farketmez..
  • reso aga  (28.06.17 04:06:52) 
oldum. güzellik tanrının tavsiye mektubudur derler, referansı olanları alamadığımızda olmayanlarla ilerlemek durumunda kalabiliyoruz. iyi ya da kötü birşey değil bu söylediğim gerçek.

Benim sorum kolay; herşeyini anlatabildiğin, sessizliği paylaştığın bi' arkadaşın var mı ? yoksa eğer sence neden yok, çünkü son zamanlarda herkesin bunu istediğini görüyorum yani sessizliği paylaşmayı ama kimse bu kadar kolay birşeyi yapabilen birisini bile bulamamış. Neden sence
  • mete kudur  (28.06.17 04:15:08) 
Var. 7-8 sene once "arkadasim cok, dostum da az degil" derken zaman icinde geldigim nokta: "tanidigim cok, arkadasim az, dostum dort kisi." Dort dostumun dorduyle de ortak paylasimlarimdan cok onlarla olan muhabbetime ozel paylasimlarim oluyor. Birisi beni en cok sessizken, artik bir sekilde sesim cikmazken, yorgunken, beynim uyusmusken dinliyor. Ben susuyorum, o bazen karsima gecip bazen yanima oturup bazen de yatakta sarilip dinliyor. En rahatladigim anlarin musebbibi kendisidir. Bin tesekkur kendisine.

Bence bu is "o kadar da kolay yapilabilen" bir is degil ki herkes yapabilsin. Sessizken dinlemek de zordur, dinlenmeyi bilmek de. Onun icin bulunmaz oyle kolay.

Benim sorum: Dunyanin yuvarlak olmadigina inanan bir ebeveynin olsaydi ve sen de kalbin aslinda insanin saginda konumlandigina inaniyor olsaydin potansiyel cocugunun ne gibi bir fikri ozurle dogacak olmasini isterdin? Ebeveynine mi ceksin yoksa sana mi? Neden?
  • lamira  (28.06.17 09:13:36) 
Bana çeksin kalp sağda olsa belki farklı bir insanoğlu olurdu kim bilir.. Güzel bir evrimsel kelebek etkisi ihtimali benim için daha cazip.

Sual: Farkında olup da bastırdığınız en iğrenç güdünüz nedir?
  • lüzumsuz adam  (28.06.17 14:13:26) 
sevmediğim biriyle belki severim diye sevgili olup, aylarca hiç sevmeden sevgili olmaya devam etmek. hep birini unutmak içindi. üstelik harika iyi rol yapabiliyorum. bu illeti iki kişiye yaptım. bir daha yapmayacağım, en azından onu biliyorum. sorum, cevabıma yakın olsun.

soru: hiç sevmeden seviştin mi?
  • kovaladikca kacan ates bocugu  (28.06.17 23:14:15) 
sevisme oncesinde duygusal birsey hissetmesem bile sevisirken seviyorum, tek vucut olmaktan daha yogun bir paylasim mi var!

en tutkulu seksini ne zaman, kiminle yaptin?
  • neumann  (29.06.17 01:21:02) 
Olacak olan olmuş derim; hata olmadığına ikna etmeye çalışırım kendini. Olaydaki iyi yönlere odaklanırım.

Soru: Savundugun halde esasında öyle olmasi gerektiği için konustuğun, icinde oyle hissetmedigin bir konu var mi? Nedir?
  • bfm  (29.06.17 01:39:38) 
Su an yok ama vaktiyle olmustu. Bir kadin arkadasim erkek arkadasini aldatti. Kadin cok pismandi erkek tarafi da affedip hala onunla evlenmeyi istiyordu, cok asikti. Ayrilmayin dedim sevgilerine guvenerek ama bir tarafim da kadin tarafinin uslu durmayacagini biliyordu. Neyse. Ayrilmadilar ama gun sayiyorlar ayrilmak icin. Zorluyorlar.

Benim sorum: Ilk ask baska mi gercekten? Ilk askinizla yillar sonra karsilassaniz eliniz ayaginiz birbirine dolanir mi?
  • lamira  (30.06.17 10:40:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.