[]

İnternet için alt yapı olmayan yerde internet

yeni bir eve taşındım ve bölgede çalışma olmadığı için sağlanabilmene em yüksek hız 8 megabit. Kötü gününde telefonumdan bile 20 megabit civarı kullanırken ev internetine 8 megabit adsl almaya gönlüm el vermedi ancak seçeneklerimi de bilmiyorum.

Uydu interneti diye bir şey duydum, böyle çanakla yansıtmalı internet duydum ama nasıl olduklarını hiç bilmiyorum. Konuyla ilgili yardımcı olabilirseniz sevinirim.


 
Çok pahalı o dediğin seçenek. Alt yapı olarak Türksat ve Türknet'i de sorgulayın onlar da yoksa Vodafone Net oluyor o hangi şekilde çalışıyor bilmiyorum ama bir göz gezdirin. Diğer seçeneğe bütçeniz yetmez sanırım çok ekstrem durumlar için o. Dağın başındaki bir yere mesela gönderiyorlar.

Çanak anten fiyatlarını burada bulabilirsin. tr.tooway.com
  • gozu acik sevisen yahudi  (28.06.17 01:18:42) 
8le de yaşanmaz değil hani tr şartlarında... daha bikaç ay öncesine kadar fiber paketlerde bile 2. gününde akk doldurup 28gün 3mbps kullanıyordu millet...

mobilde sorun hız değil kota zaten... kotasız olsa ping dışında bir sorunu kalmaz eve adsl-vdsl-fiber neyse sadece online oyun oynamak için bağlanırdı... mobil internette 300mbps+ hız alıyorum evde 30mbps paket kullanıyorum akk ile 16ya düşüyor şuan mesela...

adsl verilen yerlerde eğer santrale de yakından vdsl alma şansın olabilir uygun altyapı varsa.
saçma bir şekilde bende altyapısını tt sağladığı halde vodafone vdsl bağlarken tt vdsl altyapımız yok demişti. ttnin yok dediği altyapı ile 32mbps alıyorum şuan.
  • ucan spagetticanavari  (28.06.17 01:33:42) 
wifi üzerinden internet hizmeti veren firmalar var. bölgeniz neresi ?


  • delidir yakalayin  (28.06.17 01:35:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.