[]

bitcoin eth monero vb hk.

merhaba

bugünlerde hangisine yatırım yapmak daha mantıklı sizce?

monero için emisyon ve hacim çok mantıklı gözüküyor alımı düşününce. ne dersiniz?

veya başka geleceği olan coinler...

eth 255 usd gözüküyor şu an, alınır mı sizce? al sat komisyonunu da katınca aşağı yukarı 50 usd kadar. yıl sonu 1 eth 500 usd olur mu?


teşekkürler.

 
bu soruların cevaplarını aslında hiçkimse bilmiyor.

bitcoinde bi segwit durumu var ondan sonra işler biraz daha netleşir.

coin-turk.com

uzun vadeli bakıyorsan kar etme sanşın yüksek.
  • orpheus  (28.06.17 00:37:50 ~ 00:39:19) 
Eth bugün bi dip yaptı şimdi tekrar yükselişte. Bir yerlerden girebilirsen bence 300 zorlayıp tekrar bir 330-350 görme ihtimali var.


  • catch the arrow  (28.06.17 03:13:22) 
eth 308 den düştü hemen al yükselecek 415 olur haftaya. btc bu seviyelerde kalır 15 gün için. btc var bende bekletiyorum. olanlarla eth alıyorum düştükçe.


  • illegalstar  (28.06.17 04:44:36) 
normalde anlamam pek,telefonda stocks'a btcusd'yi attım vay be zamanında almadım şimdi ne kadar oldu diye bakıyorum sadece. ama etherum bu ara yükselişte.

etherium'u millet yeni gpu'larla kazmaya başlamış, domestik miningte sona geliyor diyorlar, yani muhtemelen değeri artar bundan sonra, btc kadar olur mu bilemem, dediğim gibi anlamıyorum bu cryptocurrenylerden.

dogecoin kasacaktım bir ara server synclemesi 3 yıl sürdüğü için girmedim.
  • mirafiori  (28.06.17 05:07:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.