[]

Tabletle neler yapıyorsunuz?

Genel bir soru olucak ama detaylandırabilirim. Samsung marka android sistemli bir tablet aldım. Simdi araştırmalar yapıyorum.Gordugum kadarıyla usb girişi yok. Film izlemek istesem youtube harici nasıl olacak? Veya dizi? Ikinci sorum bu tablette mic.office kullanabilir miyim? Is icin lazım oluyor bazen.

Aklıma takılan bir diger konu.Tabletle klavye kullanımı.Sizce mantıklı bir şey mi? Almaya deger mi? Mouse takılamıyor sanırım.

Son soru kitaplarla ilgili. E-kitaplari nerden alîyorsunuz genelde? Play store is görür mü? Başka malum yöntemler var mı kitaplara ulasmak icin? Bu kısmı özelden yazabilirsiniz.

 
Film veya diziyi torrent'ten indirebilirsin.
Klavye kullanımı bence gereksiz. Fare kullanabilirsin.
Office kullanabilirsin, markette var uygulamalar.
İstediğin kitaplar varsa iş görür.
  • diffarentiationation  (27.06.17 22:22:39) 
ilk kısmı tarayıcıdan zaten pc ile benzer şekilde kullanabilirsin.
ikinci cevap, otg kablo ile klavye-mouse takabilirsin.
üç için gelen kutuna bak.
  • cankiriklari  (27.06.17 22:23:00) 
1)Direk download edeceksin ya da pcden göndereceksin.

2)Evet

3)Ben işlevinin dışında kullanım olarak görüyorum. Denemedim ama klavye kullanacaksan direk laptop kullan, desktop kullan kafasındayım ben.

4)Ben e-book diyince kindle derim tablette olmaz o iş.. Tablet göz yormaktan başka bir işe yaramaz bana göre. O konuda yardımcı olamadım.
  • qazaqwsx  (27.06.17 22:23:32 ~ 22:23:51) 
microduo flash bellekler var onlardan kullanabilirsin www.google.com.tr

128gb lık olanları da var, ben filmleri buna atıyorum, usb kısmı ile pcye takıp diğer kısmı ise tablette direkt kullanabiliyorum, büyük rahatlık.

tableti 2 senedir neredeyse hiç kullanmıyorum diyebilirim. hediye olarak gelmeseydi aldığıma pişman olabilirdim.
  • hypathia  (27.06.17 23:11:35) 
filmleri kablosuz olarak portal.pushbullet.com üzerinden atabilirsin.


  • soft  (27.06.17 23:18:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.