[]

Buzdolabı ve çamaşır makinası alacağım-2.000 tl bütçem var

Selamlar, buzdolabı ve çamaşır makinası almayı düşünüyorum. Toplam bütçem 2.000 tl. Yakın zamanda almış olanlar varsa marka model vs tavsiye edebilir misiniz?

2 kişi kullanacağız, ikisinin de büyük bir şey olmasına gerek yok. Çamaşır makinasında çok kısa bir yıkama programı olması öncelikli tercihimiz. ( 15dk mesela)


 
İkisini de altus almıştım 3 sene önce toplam 1500e gelmişti, hiç bozulmadılar sorun çıkarmadılar mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz.
En kısa program 30 dk civarı oluyor, ancak daha pahalı çok programlı falan makinelerde gördüm 15 dklık program.

  • bir nick var benden iceri  (27.06.17 22:40:02) 
izmirdeysen yazlıktan çıkan 3 aylık samsung buzdolabı var onu vereyim 1000 tl ye sana . mağazada 1900 gibi fiyatı.


  • illegalstar  (28.06.17 04:52:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.