[]

0'dan 100 Milyon Dolara

cüney özdemir'in bir videosu var bu isimli. birk türk silikon vadisine gitmiş orada iş kurmuş vs. aklıma takılan videodaki kişi üniversiteyi bitirip amerika'ya gitmiş ve iki yıl boyunca çalışmamış, öyle takılmış sadece. anlamak istediğim iş güç olmadan nasıl iki yıl amerika'da yaşayabilir bir insan? yani legal olarak nasıl orada iki yıl kalabilir okul iş vs olmazsa?
www.youtube.com



 
Aykut'un green cardı vardı yanlış hatırlamıyorsam.


  • atanury  (27.06.17 19:53:40) 
Kendisi fakir değil, zaten fakir adamda da o kafa olmaz. Yaptığı muazzam yalnız.


  • christopher nolan  (27.06.17 20:01:02 ~ 20:01:10) 
başka bir videosunu izledim ve ailesinin amerika'da yaşadığını öğrendim. yani green card'ı varmış.


  • sckxyss  (27.06.17 20:04:48) 
troll +1

gerçekten çulsuzken bu noktaya gelen milyonda 1 falandır. adam zaten bilkentte okumuş. tabii geldiği nokta önemli ama hayatı boyunca para sıkıntısı çektiğini sanmıyorum.
  • black mamba  (27.06.17 21:30:56) 
fakir bir aileden değil. bilkent mezunu zaten neredeyse her yaz amerikada 2-3 ay takılan bir tip. artı ailesi amerikada ticaret yapıyor.

ama girişimcilikte o nasıl yaptı, bu nasıl yaptı bunlara takılmayın. kendi dezavantajlarınızı rasyonalize etmek için başkalarının şanslarını-avantajlarını kullanmayın.

o adam parasız da olsa aynı kafa ile inanın gene başarılı olurdu 2 sene daha geç olurdu ama olurdu. tabi ona bu kafayı ve özgüveni sağlayan geçmişi yok sayamayız.
  • orpheus  (27.06.17 22:24:06 ~ 22:24:41) 
Trolziya +1


  • Fusha  (27.06.17 23:20:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.