[]

bodum french press

...içindeki cam kırıldı :(
geçmiş duyurulara baktığımda araştırılmış ve bulunamamış olduğunu görüyorum ama tekrar sormak istedim, belki bilen, duyan, gören olmuştur.

Bodum french press yedek camını nerden bulabilirim dersiniz?

Teşekkürler

 
Hala yok, bunlar yedek parçası olmayan ürünler. En azından Türkiye için öyle.


  • angelus  (27.06.17 11:35:39) 
dünyada da yedek parcasi yok. var aslinda ama kendisinden pahali.


  • kurnaz  (27.06.17 11:49:38) 
Yenisini alıyoruz maalesef.


  • devilred  (27.06.17 12:22:24) 
Sadece camı kırıldı diye bütün mekanizmayı atmaya göynüm elvermiyor bi türlü.
Zipziyan :(

  • neynep  (27.06.17 12:45:05) 
Bütün mekanizma dediğin zaten iki parça: Camı ve filtresi. Filtreyi de atmazsın yedeklersin, yenisinin filtresine bir şey olursa eğer onu kullanırsın. Her türlü kazançdasın yani win/win.


  • angelus  (27.06.17 12:55:46) 
Bence de tüm mekanizmayı atmayın, nasılsa başka bir parça bozulduğunda yeni FP almamış olursunuz. :-)

Karıştırırken metal kaşık mı kullanıyorsunuz? Tahta deneyebilirsiniz.

Bu ürünlerin makinede yıkanması da genel olarak önerilmiyor.
  • hana bi  (27.06.17 23:50:40) 
yok, düştü, kırıldı. hep de elde yıkadım :,(


  • neynep  (28.06.17 12:12:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.