[]

Şanssızlıklarımızı paylaşalım mı?

Şu an yolda olacağımız bir tatil planı arkadaşımın dün gece yaptığı halı saha maçında kopardığı bağlar yüzünden yattı.

İşten üç günlük izin almıştım, çantaları dünden hazırladım, evdeki bulaşıkları, çamaşırları hepsini hallettim sabahın köründe aldığım haberle göt gibi kaldım.

Şu an salak salak gülüyorum çantalara bakarak.

Sizin böyle anılarınız varsa paylaşır mısınız?

 
Zamaninda Avsa adasina gitmek icin bir arkadasimla plan yapmistim. Arkadas askerden yeni gelmisti. Bu onun icinde super olacakti. Ben feribot biletlerini bile almistim. Arkadas esyalarini toplayip bana gelicekti ve ben de kalacakti o gece. Eleman yuzu dusmus bir sekilde geldi ve dediki haci gelemiyorum babam izin vermedi.

Benim beynimden kaynar sular dokuldu. Lan dedim sen vatan borcunu odedin, elinde silah nobet tuttun biz rahat uyuduk. Babam izin vermedi ney lan dedim ama maalesef gidemedik. Oyle pisirik ve sumsuk bir arkadasimda olmustu. Bu da boyle bir animdir.
  • tezek  (27.06.17 10:40:20) 
Boyle duurmlarda o yola tek cikilir @chicha :)

Ben de tam tasinma esnasinda, eski evi bosaltmama 2-3 gun kalmisken duz yolda yururken dustum :D hastaneye kaldirildim cunku ayaga kalkamadim.
Evi tasimak icin annemler kardesimi yolladilar istanbuldan :D o ve arkadaslarim halletmisti, ben koltuk degnegiyle yaptigim mucadeleyi kaybetmistim :)
  • kuehles blondes  (27.06.17 11:01:28) 
Aylar öncesinden arkadaşlarla bayram için plan yapmıştık. Para pul hesabı yapmak akıllarına sonra geldi. Geçen perşembe iptal edildi. Ben de bayramda İstanbul'u bekliyorum:/


  • boyalı kuş  (27.06.17 19:28:12) 
Son bir senedir hastayım. Gitmediğim branş, kullanmadığım ilaç kalmadı neredeyse. Başladığım yerde bekliyorum şu an. O arada giremediğim önemli sınavlar, gidemediğim milyon yer oldu.


  • devilred  (27.06.17 19:50:35) 
Ayağımı kırınca kazandığım Erasmus'a gidemedim.


  • love my way  (27.06.17 20:21:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.