[]

yardim lutfen, kopekte kulak agrisi

bu aksam, her zamanki gibi kopegimi disari cikardim. bir anda, aglamaya basladi. once patisine bir sey batti ya da tirnak/pençesi kirildi sandim. sonra agrinin kulakta oldugunu anladim. eve geldim biraz once, isikta dikkatlice baktim kulagin icine ama garip birsey goremedim.

bilen birisi var mi ? bu agri neden olur ? acil mi ? ay sonu oldugundan cuzdan kurudu, bu saatte veterinere gidersem opucuk almadan birakmaz. ama korkuyorum hayvana birsey olur mu diye... sizce yarin sabaha kadar bekleyebilir mi ? yoksa acilen bir veteriner bulmam mi lazim ?


 
Acilen bir veteriner bul derim ben.


  • veys zimmer  (27.06.17 04:31:52) 
selam, mumkunse biri flas tutarken falan bak. kulak yoluna bir sey girmis olabilir. bunun disinda aciyan ve acimayan kulagi koku ve deri rengi acisindan karsilastir.

bunlar sadece benim deneyimledigim, bir sey oldugunu anlama yontemleri, bir şey varsa da tedavi yöntemi maalesef bilmiyorum. eger İstanbul'daysan ve Kadikoy'e kopegini ulastirabileceksen Pet Nature veteriner klinigi, Serkan Gurses'i arastir. kendisi fiyat konusunda inanilmaz yardimci olur, hayvan yasamina paradan cok daha fazla deger veriyor. bayramın üçüncü günü olacağı için açık olabilir gün içinde, umarım olur ve yardımı dokunur.
  • i drive the hearse  (27.06.17 04:32:57 ~ 04:34:02) 
nobetci veterineri aradim ama cevap vermiyor. kulaga iyice baktim, pek bir fark yok. sadece agriyan kulagin icine dokununca agliyor, diger kulagin tersine.

anti bakteriyel bir krem surdum. sabaha kadar bekleyecek. umarim agir birsey degildir.
  • dik dur egilme kanzuk durum seninle  (27.06.17 05:30:21) 
2 yıl önce benzer bir durum yaşadığımızda biraz araştırınca kulağa pisipisi otu kaçmış olabileceğini okumuştum ben. Sizinkine de dışarı çıktıktan sonra olduğu için ilk bu geldi aklıma. Çimenlerde gezdiyseniz belki kaçmıştır kulağına. Kulağını sallama, başını bir kulağının olduğu tarafa eğme gibi eğilimleri de varsa bir araştırın derim bunu. En iyisi ay sonu da olsa veterinere gitmek çünkü çok ciddi sonuçları olabiliyormuş böyle bir durum varsa.


  • ms brownstone  (27.06.17 09:16:15) 
köpeklerde kulağa pisi pisi otu kaçar genelde ve görünmeyebilir. diğer bir ihtimal de kulak iltihapı olmuştur. gerçi böyle bir ands olmaz sanırım ama. eğer sürekli kulağını kaşıyor, kendi etrafında dönüyor ise kulak iltihapıdır. bu belirliter yok ise pisi pisi otudur. kulak ağrısı hayvanlar için baya dert olur, o şekilde bırakmayın illa bir veteriner bulun.


  • oscar  (27.06.17 12:11:41) 
aksam veterinere goturecegim. kedi otunu ben de duydum dun ararken. aksam haber veririm


  • dik dur egilme kanzuk durum seninle  (27.06.17 17:29:07) 
evet kedi otuymus kulaga giren. cikarttilar. yaz sonuna kadar cimlik alanlardan uzak duracagiz


  • dik dur egilme kanzuk durum seninle  (27.06.17 23:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.